Αγαπητέ ανώνυμε Γηγενή και Ιθαγενή Αρτέμη

"Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο".

Πιστεύει κάποιος ότι επειδή αίφνης βρίσκονται 2-3 ανώνυμοι ρουφιανίσκοι και υποκινούμενα κοματόσκυλα από το ίδιο το περιβάλλον ανθρώπων που είναι κοντά στον δήμαρχο και φτιάχνοντας ένα ιστολόγιο "σκοτώσανε τον δράκο;"

Τα ανθρωποειδή και τα Όρκ που υιοθετούν πρακτικές γνωστές στο πανελλήνιο όπως η ανώνυμη στόχευση ατόμων, γιατί απλά δεν βολεύονται οι επιδιώξεις των λίγων που επιβουλεύονται την εξουσία, αφενός είναι κατάπτυστες στο σύνολο τους και αφετέρου έχουν φέρει την κατάσταση στον τόπο που διαφημίζεις την προέλευση σου στα σημερινά του χάλια.

Αντί να χαίρεστε που -ακόμα- υπάρχουν αιρετοί και άνθρωποι που εμπλέκονται στον δημόσιο βίο και γράφουν ενυπόγραφα, σε αντίθεση με άλλους που ως άλλος Δήμος Σταρένιος και Αρτέμης Μάτσας προσπαθούν να λασπολογήσουν και κατευθυνόμενα να διαμορφώσουν άποψη, μέμφεστε αυτό το γεγονός; Μήπως αυτό δεν κάνετε εσείς αυτή την στιγμή;

ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ: Για όσο θα υπάρχουν Εφιάλτες και Δήμοι Σταρένιοι που, σερνόμενοι στο έδαφος ως σκουλήκια που είναι, και θα προσπαθούν να διαβάλλουν και να διαστρεβλώνουν, για τόσο θα υπάρχουν Επώνυμοι όπως εγώ που θα ρισκάρουν να εκτίθενται επώνυμα σε ανώνυμους και θα τους αντιμάχονται και θα τους ξεγυμνώνουν. 
Αλλά ξέχασα, για εσάς είναι προτιμότερα τα άτομα, άλλοτε υποκινούμενα και άλλοτε όχι, που αρέσκονται να διαδίδουν στα blogs, στα καφενεία και σε συνεστιάσεις.

Επειδή άτομα με εξαιρετικά μικρόνου αδυνατούν να κατανοήσουν απλές καταστάσεις, αναρωτήσου:
  1. Τι ανάγκη έχει κάποιος που εκτίθεται και ρισκάρει να γράφει επώνυμα να διαδώσει ανώνυμα; 
  2. Να διαδώσει σε ποιόν; Στον εαυτό του; Αν έχεις προσέξει -βέβαια το μένος των μικροσυμφερόντων τυφλώνει, το καταλαβαίνω- γράφω και αναφέρω ακόμα και στα δημοτικά συμβούλια και τα κακά και τα καλά.
  3. Δεν γνωρίζετε, δεν σας είπαν ή δεν βολεύει να αναφερθείτε σε αυτούς που κατά κόρον, πρακτική και συνήθεια διαρρέουν; Δεν ξέρετε ποιοί είναι; Δεν έχετε προσέξει ποιοί φεύγουν πρώτοι ή ποιοί λείπουν ή ποιοί δέχονται τηλεφωνήματα και βγαίνουν για τσιγάρο; Ή μήπως δεν γνωρίζετε την πρακτική του ίδιου του άρχοντα περί επιλεκτικών διαρροών. ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ;
  4. Μήπως δεν γνωρίζετε στενούς φίλους που διαρρέουν κατά συνήθεια; Ή μήπως "φταίει ο γάϊδαρος και βαράμε το σαμάρι" γιατί πρέπει η κοινή γνώμη να στραφεί σε άλλους στόχους και όχι στην προφανή αδυναμία πολιτικής σε συγκεκριμένα επίπεδα της δημοτικής αρχής και των επιλογών του μπαμπάκα;
  5. Δεν σας βόλεψε ο τρόπος που ακύρωσα και ακυρώνω την διαρροή ψευδών ειδήσεων για το πρόσωπο μου, που έντεχνα έχει στηθεί, επειδή πιστεύετε ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;
  6. Δεν σας ευαισθητοποίησε το γεγονός των προσωπικών επιθέσεων προς το πρόσωπο μου και η συχνή αναφορά για το εάν θα πρέπει να διαγραφώ ή όχι από αυτόν που "είναι ο μεγαλύτερος συκοφάντης του Δημάρχου", και σας πείραξε το γεγονός ότι έστειλα επιστολή για να μην γράφονται ανακρίβιες για την θέση του προέδρου της δημοτικής κοινότητας; ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΤΕΜΗΔΕΣ; Η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ; Ή ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ; 
Το έργο που έχετε μάθει ως τέλεια κοματόσκυλα, ήτοι αυτό της προπαγάνδας, εάν είστε όντως εκπρόσωποι της ίδιας της αρχής και του συνδυασμού, ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, τον οποίο κόπτεστε να προστατεύσετε;

Ή ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ. Ξέρω, δυστυχώς άτομα με ισχυρή γνώμη και επώνυμοι άποψη πρέπει να βγούν από την μέση γιατί "μας χαλάει την σούπα"

Και επειδή τα άτομα με τον γνωστό πια μικρόνου δεν μπορούν να κατανοήσουν τα πάντα μαζεμένα, παραθέτω ορισμένες ακόμα ερωτήσεις.
  1. Όταν γνωρίζεις κάποιον 35 χρόνια πρέπει να του απευθύνεις τον λόγο με το υποκριτικό "Αγαπητέ κύριε Τάδε", όπως πολλάκις έχουμε δει -εντελώς υποκριτικά- να γίνεται κατά κόρον μεταξύ ανθρώπων που την προηγούμενη έπιναν και έτρωγαν μαζί και την άλλη ημέρα αναφέρονται επί παραδείγματι "Κύριε Μπάκο" ή "Κύριε Δοσσαρά" ή "Κύριε Πρόεδρε"; 
  2. Όταν γνωρίζεις κάποιον 35 χρόνια, σημαίνει ότι ενστερνίζεσαι τις απόψεις του ή ότι συμφωνείς με τις απόψεις του; Αν ναι, τότε φοβάμαι ότι θα πρέπει να ενστερνιστώ τις απόψεις και ότι θα γίνω fun και προάσπιος του Γ. Γκιώνη που τον ξέρω 37 χρόνια, του ξαδέλφου μου που δεν με ψήφισε, του Παναγιώτη που πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο ως συμμαθητές και ως συμπαίκτες, του Γ. Μαρίνη που ξέρω 30 χρόνια, τους μισούς από το Δημοτικό Συμβούλιο που τους ξέρω από παιδί και πάει λέγοντας. Ααα και όταν τους δω στον δρόμο να τους μιλήσω στον πληθυντικό ή όταν στείλω ένα σχόλιο ή μια επιστολή την επόμενη φορά π.χ στο loutrakiblog, να απευθυνθώ στον Μιχάλη που τον ξέρω από παιδί στον πληθυντικό. Α ρε κούνια που σας κούναγε. 
  3. Επειδή με κάποιον δεν συμφωνώ μαζί του αλλά τον γνωρίζω επι μακρόν, θα πρέπει να μην του μιλάω ή να γίνω εχθρός του; Αυτό ισχύει μόνο σε 2 περιπτώσεις Α. όταν είμαι ύπουλο και ακοινώνητο Οργκ και μισάνθρωπος Β. όταν πάνω από όλα είναι το συμφέρον και οι επιδιώξεις. 
Κλείνοντας να κάνω μια παρατήρηση και ένα ερώτημα. 

Παρατήρηση: Υπάρχει μια αναφορά στο πρόσωπο μου ως "εσείς  ένας  πρόεδρος  της  τοπικής κοινότητας όπως αυτόεπικαλείσθε". Δεν αυτοαποκαλούμαι. Είμαι. Έχω εκλεγεί πρώτος σε ψήφους και έχω επιλεγεί για αυτόν τον θεσμό.
Δυστυχώς το "παιδάκι" το ενός δεν είναι.
Δυστυχώς κάποιον που ενοχλείται, δεν τον ψήφισε ούτε η μάνα του.
Δυστυχώς άλλος, δεν τόλμησε να ζητήσει καν την ψήφο γιατί ήξερε το αποτέλεσμα.
Ευτυχώς για άλλους, υπάρχουν και άτομα που βοήθησαν ουσιαστικά για να έχουν την θέση που έχουν και που απόκτησαν απλά γιατί ορισμένοι βοήθησαν να εκλεγεί αυτή η δημοτική αρχή.

Ερώτηση προς 2 αποδέκτες: 

Α) Για εσας που βαυκαλίζεστε και που ξαφνικά "ξανάαγαπήσατε" την δημοτική αρχή: Πιστεύτε ότι πραγματικά κάνετε καλό στον Δήμαρχο;
Γιατί δεν κάνετε καλό και κατά συνέπεια κάνετε κακό στον τόπο, σε εμένα, στους δημότες που περιμένουν να γίνει έργο σε τόσο δύσκολους καιρούς, στον δήμαρχο και στα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής αρχής που θέλουν να προσφέρουν.
Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η πάρτη σας και πως θα την εξασφαλίσετε αδιαφορώντας σε πόσους θα κάνετε κακό και πόσους θα διαβάλλετε.

Β) Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη. Εσένα σε αντιπροσωπεύουν τέτοιες καταστάσεις; Σε αντιπροσωπεύουν τέτοια δημιοσιεύματα; Γνωρίζεις ότι τέτοιες καταστάσεις θα φέρουν απέναντι σου ανθρώπους ικανούς που έχουν διάθεση να προσφέρουν και να προσδώσουν προσθετική αξία στο έργο σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.