Να δοθούν λύσεις. Πολλά τα προβλήματα στους Αγίους Θεοδώρους

Στις 23/05 ο εμπορικός και επαγγελματικός σύλλογος Αγίων Θεοδώρων συναντήθηκε στο δημαρχείο με τον αντιδήμαρχο κ. Γ Γλυκοφρύδη όπου και τον ενημέρωσαν για προβλήματα της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων, όπως αστυνόμευση,παρουσία δημοτικής αστυνομίας, παραεμπόριο, τήρηση κανονισμού πεζόδρομου κ.α
Ο σύλλογος ζήτησε να ενημερωθεί για το θέμα πού είχε
δημιουργηθεί σχετικά με το κτήριο του αστυνομικού τμήματος και την πιθανότητα συγχώνευσης του με αυτό του Λουτρακίου .
Ζητήθηκε παρουσία της δημοτικής αστυνομίας τόσο κατά την διάρκεια του πανηγυριού όσο και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στην περιοχή του πεζόδρομου ώστε να τηρείται η απαγόρευση κυκλοφορίας των τροχοφόρων
Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση της λαϊκής των αριθμό των θέσεων και των αδειών.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ Γ. Δέδες παρευρέθη στους Αγίους Θεοδώρους όπου και ενημερώθηκε σχετικά με θέματα καθαριότητας που αντιμετωπίζουμε κυρίως σε χώρους όπως οι πλατείες όπου οι εικόνες που αντίκρισε τον άφησαν άφωνο.
Να επισημάνουμε πως τις τελευταίες ημέρες η κεντρική πλατεία έχει γίνει χώρος αφόδευσης με την δυσοσμία να κάνει αδύνατη ακόμη και την διέλευση από τον χώρο .
Επίσης ενημερώθηκε και για την πορεία του έργου της παιδικής χαράς όπου οι ίδιοι οι καταστηματάρχες τον ενημέρωσαν πως για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν οι εργασίες είναι αδύνατον να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους τόσο από την ηχορύπανση όσο και από την σκόνη.
Δεδομένου ότι ξεκινάει η καλοκαιρινή περίοδος τα καταστήματα της παραλιακής ζήτησαν από τον κύριο Δέδε την τήρηση τουλάχιστον του οργανογράμματος ώστε τέλος Μαΐου να έχουν τελειώσει οι εργασίες .
Τέλος αναμένεται απάντηση απ την σχολή μηχανικού έπειτα από πρόταση του συλλόγου προς τον δήμο για την παρουσία αγήματος κατά τν θρησκευτική πανηγύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.