ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του ΓΓ του Υπ. Οικονομικών Δ. Γεωργακόπουλου

Ξαφνική παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακκών θεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών Δ. Γεωργακόπουλου, ο οποίος επικαλέστηκε "προσωπικούς λόγους".

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξιλαστήριο θύμα για την αποτυχημένη οικονομική πολιτική του και τη δραματική μείωση των εσόδων αναζητούσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του γενικού γραμματέα, υπεύθυνου για τα έσοδα, Δ. Γεωργακόπουλου. Προφανώς ο
υπουργός φέρεται δυσαρεστημένος για τη πρόοδο με τα έσοδα και τα άδεια ταμεία και προκειμένου να μην παραιτηθεί ο ίδιος “παραίτησε” τον γραμματέα του.

Το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα μεταδίδοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα με τον Γενικό Γραμματέα.
Ωστόσο, σε ιδιωτικές συζητήσεις το τελευταίο διάστημα ο κ. Γεωργακόπουλος εξέφραζε απογοήτευση για τη διαχείριση της καθημερινότητας στο υπουργείο. Επίσης, έλεγε ότι είχε υποβάλλει πολλές προτάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας των εφοριών και την αύξηση των εσόδων, αλλά τέτοια ώρα (μνημονίου) τέτοια λόγια. 

4 σχόλια:

  1. το νο1 απο που το εβγαλες ρε μπλογκερ?δηλαδη τα δημοτικα σχολια τι ειναι για τον δημο μας?ασε που αμα εσυ εισαι το νο1 στο λουτρακι το λουτρακιμπλογκ πρεπει να ειναι το νο1 της ευρωπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Ego δεν σου πάει το Ego κάντο πάλι όπως πριν Geo .μην ντρέπεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω ότι οι του loutrakiblog έχουν αρχίσει και ανησυχούν. Ο Geo από ότι θυμάμαι γράφει στο loutrakiblog. Το νο1 έχει να κάνει με τον τίτλο του, και με την προέλευση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο για το Ego, είναι το μικρό του Ego Eimai όπως είναι και το email μου....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.