Τώρα στο νέο Lockdown, οδηγείστε στις πόλεις του κόσμου (ακούγοντας τοπικό ραδιόφωνο)!!

Μπορεί οι μετακινήσεις σε χώρες που βρίσκονται υπό καθεστώς lockdown να είναι περιορισμένες, στη σκιά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να «ταξιδέψει» κανείς σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, μέσα από τον υπολογιστή του.

Η πλατφόρμα driveandlisten.herokuapp.com έχει συγκεντρώσει διαδρομές με το αυτοκίνητο σε διάφορες πόλεις του κόσμου. Οι χρήστες του

διαδικτύου μπορούν να «οδηγήσουν» σε μεγαλουπόλεις της Ευρώπης και όχι μόνο, κάνοντας μια βόλτα στον κόσμο από τον καναπέ τους.

Κατά τη διάρκεια της μικρής αυτής περιήγησης, μπορεί κανείς να ακούσει τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ανάλογα με την πόλη στην οποία «οδηγεί».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.