Για να τελειώνουμε με την δήθεν ανάλυση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών…

Ζούμε στην πολυδάπανη δημοκρατια των ΜΜ”Ε”. Όχι στην Αθηναϊκή δημοκρατία του “Τις αγορεύειν βούλεται…” όπου οποιοσδήποτε μπορούσε να ανέβει στην “φόρα” της Αγοράς και να κοινοποιήσει τις θέσεις του πριν την εκλογή.
Σε καθεστώς απόλυτης ισονομίας όσον αφορά την επικοινωνία.
Έτσι, η “έκπληξη” που αντιμετώπισαν κάποια κόμματα για τις εκλογικές τους επιδόσεις, εξηγείται ξεκάθαρα από την πατέντα με την οποία δόθηκε η προεκλογική ενίσχυση για τις Ευρωεκλογές. Money talks, bullshit walks.
Μόνες εξαιρέσεις το Ποτάμι και η ΧΑ, που είχαν την τιμητική τους
στα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής, δωρεάν. Ο ένας ως “εκλεκτός του καθεστώτος”, ο άλλος ως “διορισμένος εχθρός του φαύλου καθεστώτος”.
Δείτε λοιπόν τα ποσά και θα καταλάβετε, γιατί διασώθηκε το ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν κατέρρευσε η ΝΔ,
γιατί δεν έκανε την αναμενόμενη νίκη ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πήγε καλά το ΚΚΕ, γιατί έκανε την έκπληξη ο ΛΑΟΣ κλπ κλπ. Απλά μαθηματικά.
Α1. Κατανέμουμε το ποσό της εκλογικής χρηματοδότησης στα δικαιούχα κόμματα όπως παρακάτω:
Α/Α ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΣΑ
1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ) 1.384.696,82
2 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΝΔ) 1.220.261,10
3 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 315.476,56
4 ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΛΑ.Ο.Σ.) 270.126,59
5 ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» (ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ) 177.550,66
6 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 131.888,27
ΣΥΝΟΛΟ 3.500.000,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.