Ο Βενιζέλος έδειξε το δρόμο. Ιδού η ευκαιρία συνέλληνες.

Ο αρχομανής βουλιμικός αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης, έδειξε ξεκάθαρα το δρόμο.
Θα αδράξει την ευκαιρία ο Ελληνικός λαός, ή για μια ακόμη φορά θα αποδείξουμε ότι είμαστε όντως η χειρότερη γεννιά της σύγχρονης ιστορίας αυτού του ευλογημένου τόπου, μέσα από την αδιαφορία μα,ς τη μικροψυχία μας, την ρουσφετική ιδιοτέλεια μας, και τον αστείρευτο ωχαδελφισμό μας; 
Με έκδηλη -απόρροια και της προσωπικότητας- έπαρση ο Ευάγγελος Βενιζέλος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι "χωρίς αυτόν και την Πασοκο-Ελιά, δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση.
Αδέλφια ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Κάντε την απειλή του πράξη. 
Στείλτε το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά του στην λήθη της ιστορίας του, μαυρίζοντα τους στις ευρωεκλογές.
Στείλτε το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τη ΝΔ που με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ έφεραν τη χώρα στη σημερινή της κατάσταση, δεν χωράει στο σημερινό πολιτικό και
κομματικό χάρτη, και ότι άτομα σαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο που μόλις πρόσφατα δήλωνε περιχαρής ότι με τα 340 ευρώ μισθό πρέπει να είμαστε ευτυχείς, γιατί εδώ δίπλα στη Γεωργία, ο μισθός ειναι 70 ευρώ μηνιαίως, δεν έχουν θέση στην Ελλάδα του σήμερα και του αύριο..


Για την ιστορία της είδησης.
Στην πολιτική όλα μπορούν να συμβούν, αλλά αυτό συγκαταλέγεται μεταξύ των εξόχως εντυπωσιακών και οπωσδήποτε ασυνήθιστων: το ΠΑΣΟΚ ζητεί εκλογική στήριξη της Ελιάς από τον Σαμαρά, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα φύγει από την κυβέρνηση!!!
Μάλιστα, για να υπογραμμίσει τη σοβαρότητα της απειλής του, άρχισε ήδη το κοινοβουλευτικό «αντάρτικο» κατά της κυβέρνησης, μπλοκάροντας το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τις λαϊκές αγορές παρότι το είχε στηρίξει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής! 
Σήμερα Τρίτη, στις 3.30 το μεσημέρι, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά στη Βουλή για να συζητήσουν το θέμα υπό τον εύσχημο τίτλο «προεκλογική στρατηγική της κυβέρνησης».

Μόλις την προηγούμενη βδομάδα η Ελιά, παρότι νέο κόμμα, με νέα ιδρυτική πράξη στον Άρειο Πάγο και νέο ΑΦΜ, είχε ευεργετηθεί από την κυβέρνηση με παχυλή προεκλογική κρατική επιχορήγηση 1,3 εκατ. ευρώ, θεωρούμενη καταχρηστικά σχήμα ταυτόσημο με το ΠΑΣΟΚ, στη βάση του εκλογικού ποσοστού του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες ευρωεκλογές. 
Όμως η οικονομική βοήθεια δεν φτάνει, καθότι τα δημοσκοπικά ευρήματα μιλούν για τέτοιας έκτασης ήττα της Ελιάς στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να θεωρείται βέβαιο ότι μετεκλογικά ο κ. Βενιζέλος θα αποτελέσει παρελθόν και το ΠΑΣΟΚ θα μπει σε οδυνηρή περιδίνιση.

Έλληνες ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ. 
Για πόσο θα αφήνουμε τύπους σαν τον Βενιζέλο να μας κουνούν το χέρι απειλητικά μπροστά στη μούρη μας;
Για πόσο θα ανεχόμαστε να μας φεσώνουν με εκατ. ευρώ από τα δάνεια που έχουν πάρει από τις τράπεζες που οι ίδιοι επέλεξαν να σώσουν, αντί για το λαό, και να την βγάζουν καθαρή;  
Στείλτε τους σπίτι τους. Για πάντα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.