ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – Πρώην Πρωθυπουργός αναζητά στελέχη για τη μεγάλη επιστροφή

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχει ακουστεί και έχει γραφτεί πως ετοιμάζεται για τη μεγάλη επάνοδο του στη διεκδίκηση της εξουσίας.
Ωστόσο, δεν έγιναν πραγματικότητα.
Τα όσα τραγικά όμως συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη χώρα, τον κάνουν να έχει καταλήξει αυτή τη φορά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση της πολιτικής σκηνής.

Ο λόγος για τον....


Κώστα Καραμανλή.
Ναι, ο πρώην Πρωθυπουργός, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια παραμένει σιωπηλός, είναι έτοιμος να… τρέξει το πλάνο της επιστροφής του στην εξουσία. Αλλά αυτό θα προκαλέσει κυριολεκτικά πάταγο. Τι εννοούμε; Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Καραμανλής παρουσιάζεται αρκετά δυσαρεστημένος με την κατάσταση που έχει περιέλθει η Νέα Δημοκρατία, αλλά και την… κατηφορική τροχιά που έχει πάρει η χώρα.
Και αναγνωρίζοντας πως Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα καταφέρουν και πολλά πράγματα στις προσεχείς εκλογές, σκέφτεται να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει έμπειρα στελέχη αλλά άφθαρτα σε σχέση με τα μνημόνια. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει δώσει ήδη εντολή να ξεκινήσει η ανεύρεση αυτών των στελεχών.
Ο πρώην Πρωθυπουργός θα προχωρήσει στην όποια κίνηση του ανάλογα και με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Ωστόσο, η απόφαση του να βγει μπροστά είναι ειλημμένη. Και μπορεί να παρουσιάζεται πως στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα, αφού είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον τρόπο που κινείται ο νυν Πρωθυπουργός.
Πάντως υπάρχουν και πληροφορίες που δεν θεωρούν και τόσο αθώα την επιστροφή του Καραμανλή στην κεντρική εξουσία. Και όπως αναφέρουν, η επιστροφή του θα… καθαρίσει ουσιαστικά τα ονόματα των φθαρμένων, Σαμαρά και Βενιζέλου και θα σημάνει τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής, αλλά με το Καραμανλικό κύρος.
Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς….

από το αδελφικό hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.