Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, έχετε απόλυτο δίκιο και το ασπάζομαι...

Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη.
Έχετε απόλυτο δίκιο και το ασπάζομαι καθ' ολοκληρίαν όταν αναφέρατε στην πρώτη προεκλογική σας ομιλία μεταξύ συνυποψηφίων και συγγενών "εκεί που περισσεύει το θράσος, δεν υπάρχει και ντροπή". 
Δεν νομίζω ότι υπήρχε καλύτερος τρόπος να περιγράψετε την δική σας πολιτική πρακτική, από αυτή την ρήση που εκστομίσατε.
Έχετε απόλυτο δίκιο, αφού όντως θεωρώ ότι έχετε απίστευτο θράσος να απευθύνεστε στους ίδιους δημότες που εξαπατήσατε πριν 3.5 έτη, όταν δεσμευόσασταν για πολύ συγκεκριμένες δράσεις, ενέργειες, πρακτικές και πολιτικές, και δεν κάνατε απολύτως τίποτα από όλα αυτά.
Έχετε όντως απίστευτο θράσος, να απευθύνεστε στους πρώην συνεργάτες σας και πρωτοκλασσάτα
στελέχη σας που αποχώρησαν απηυδισμένοι, απόρροια της πολιτικής διαπλοκής, της απραξίας, της αναβλητικότητας, της αναποφασιστικότητας, της παντελούς άρνησης για -έστω προσπάθεια- υλοποίησης των δεσμεύσεων.
Έχετε όντως απίστευτο θράσος να κατηγορείτε όλους πλην από εσάς, τη στιγμή που δεν επιδείξατε ούτε ένα ουσιαστικό έργο, και δεν βοηθήσατε καθόλου στην αποφυγή της κατρακύλας και της απαξίας του τόπου, προφασιζόμενος τον καλλικράτη και την κρίση, όταν ο όμορος δήμος Κορινθίων ή άλλοι κοντινοί δήμοι όπως των Μεγάρων ή της Νεμέας, έχουν να επιδείξουν έργα, υποδομές, ανάπτυξη, σχεδιασμό, πολιτικές για την κοινωνία και έτοιμους φακέλους προς ένταξη στα αναπτυξιακά περιφεριακά προγράμματα.
Έχετε όντως απίστευτο θράσος να αναφέρεστε σε θέματα διαφάνειας, όταν έχετε δώσει παραδείγματα πολιτικής διαπλοκής με ιδιώτες, όταν έχετε κατηγορηθεί από το νομικό σύμβουλο του δήμου και της δημοτικής επιχείρησης για αυθαιρεσία και ψέματα, ή όταν έχετε συμμετάσχει σε δοσοληψίες με επιχειρηματίες χωρίς επίσημα έγγραφα και διαδικασίες.

Όντως λοιπόν δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, το προσυπογράφω και το επαναλβάνω για να εμπεδωθεί: "εκεί που περισσεύει το θράσος, δεν υπάρχει και ντροπή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.