Αγριο ξύλο, συγκρούσεις με ΜΑΤ και χημικά στον αγώνα χάντμπολ ΑΕΚ - Διομήδης Άργους

Μετά από απόφαση του Υφυπουργού αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού και του προέδρου της Ομοσπονδίας, Παντελή Χατζηιωάννου, το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους αναβλήθηκε οριστικά.
Το φύλλο αγώνος έκλεισε χωρίς υπαιτιότητα της Ένωσης, από τη στιγμή που η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ποτέ.
Το πιθανότερο σενάριο αναφέρει ότι ο Αθλητικός Δικαστής θα πάρει απόφαση τη Δευτέρα (2/6) και θα ορίσει ο τελικός να διεξαχθεί την Τρίτη (3/6).
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το χειρότερο σενάριο για την Ένωση θέλει τον
Αθλητικό Δικαστή να ορίζει το ματς να ξεκινήσει κεκλεισμένων των θυρών.
Διαβάστε τι συνέβη νωρίτερα:
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ των φίλων της ΑΕΚ και των δυνάμεων των ΜΑΤ έλαβαν χώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Διομήδη Άργους στον τελευταίο τελικό της Α1 χάντμπολ των Ανδρών.
 Από το πουθενά, έγινε... χαμός στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης, λίγα λεπτά πριν τον τρίτο τελικό της Α1 χάντμπολ ανδρών ανάμεσα για την ΑΕΚ και τον Διομήδη.
Στην είσοδο του γυμναστηρίου, σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους οπαδούς της ΑΕΚ, όμως η σύρραξη γενικεύτηκε και μέσα σε λίγα λεπτά η κατάσταση είχε ξεφύγει!
Όλη η κερκίδα των φίλων της «Ένωσης» επιδιδόταν σε μάχες σώμα με σώμα με τις δυνάμεις της αστυνομίας, που με τη σειρά τους, έριξαν χημικά και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.