Απορρίφθηκε η υποψηφιότητα του Darth Vader για την προεδρία της Ουκρανίας

Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της Ουκρανίας απέρριψε την αίτηση του Darth Vader για την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.
Σύμφωνα με την Επιτροπή τμήματα της αίτησης του Darth Vader ήταν «αμφιλεγόμενα » και κάποια δικαιολογητικά ήταν πιθανώς πλαστά , αναφέρει το BBC.
Διαπιστώθηκε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι στην πραγματικότητα ένας ηλεκτρολόγος που ονομάζεται Βίκτορ Σεφτσένκο , ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε Darth Vader το Μάρτιο.
Τουλάχιστον ένα μέλος της επιτροπής υπέδειξε ότι η εκστρατεία του Darth Vader θα μπορούσε να είναι μια προσπάθεια για να δυσφημισθούν οι επερχόμενες εκλογές , ενδεχομένως από τη Ρωσία , η οποία δεν αναγνωρίζει την προσωρινή κυβέρνηση της Ουκρανίας.
" Μπορεί να φαίνεται σαν ένα αθώο αστείο, αλλά κάποιος κατέβαλε 2,5 εκατ. hryvnyas (227.000
δολάρια) για αυτό το αστείο, " είπε ο Ihor Zhydenko στο BBC , αναφερόμενος στο παράβολο που πρέπει να δοθεί μαζί με την αίτηση.
Ο Zhydenko πρόσθεσε ότι Darth Vader θα μπορούσε να διεκδικήσει την προεδρία στη Ρωσία , όπου έλαβε εκτενή κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης.

"Έχουν ήδη μικρά πράσινα ανθρωπάκια", είπε, αναφερόμενος στα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή της Κριμαίας . "'Ενας παρόμοιος αρχιστράτηγος θα ήταν ενδεδειγμένος."

Τη Δευτέρα ο Vader ανακοίνωσε την προσφορά του για λογαριασμό του Κόμματος της Ουκρανίας στο Διαδίκτυο, κυκλωμένος από αυτοκρατορικούς καταδρομείς και συνοδευόμενος από τον Chewbacca.

Το κόμμα έχει ήδη 280 000 μέλη και ενισχύθηκε με 72 000 άτομα τις τελευταίες 24 ώρες , που προηγήθηκαν από την προεδρική υποψηφιότητα του Darth Vader.

Μία από τις πρώτες δεσμεύσεις του Vader μετά τη νίκη θα ήταν η κατασκευή ενός διαστημικού σταθμού για την προστασία της Ουκρανίας από εδαφικές διεκδικήσεις.

'Ενα "εθνικό πρόγραμμα για ένα προϋπολογισμό χωρίς όρια "πρόκειται επίσης να υλοποιηθεί και θα χρηματοδοτηθεί από το κόμμα του Vader.

Ως κύριος στόχο του πολιτικού του κόμματος ο Vader ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Ουκρανία.

Ένα άλλο σημείο του προγράμματος προβλέπει ότι κάθε δεκάχρονο παιδί πρόκειται να λάβει έναν υπολογιστή από το κράτος . Η δωρεάν πρόσβαση στο Wi-Fi ορίσθηκε επίσης ως προτεραιότητα.

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Η είδηση δεν είναι κατασκευασμένη και δεν είναι για γέλια.

'Οσοι πιστεύουν ότι μία παρόμοια υποψηφιότητα πρέπει να απορριφθεί ως μη σοβαρή θα πρέπει συγχρόνως να εξηγήσουν στον εαυτό τους σε τι διαφέρουν κάποιοι 'Ελληνες πολιτικοί από τον Ουκρανό Darth Vader.

Eίναι πασίγνωστο ότι πολλοί 'Ελληνες πολιτικοί κατέρχονται στην πολιτική με αλλαγμένο το πρωτότυπο επώνυμο ή το όνομα τους για να κρύψουν την εθνική καταγωγή τους.Και αυτοί δεν είναι εξίσου καταγέλαστοι;

Oρισμένοι από αυτούς δεν υπηρέτησαν την στρατιωτική τους θητεία ή την υπηρέτησαν με χαρακτηρισμό μειωμένης ικανότητας λόγω "παχυσαρκίας", αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να γίνουν κάποια στιγμή υπουργοί Εθνικής Αμύνης της συμφοράς.

Τουλάχιστον ο Darth Vader κρύβει το πρόσωπο του πίσω από μάσκα και δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του, όπως κάνει ο κος Σαμαράς για το σκάνδαλο που αποκάλυψε το βίντεο με τον κο Μπαλτάκο.

Ο Darth Wader της Ουκρανίας τολμάει να κατέβει σε εκλογές στη χώρα του και να γίνει ενδεχομένως καταγέλαστος, ενώ ο κος Σαμαράς θα γίνει καταγέλαστος από τα αποτελέσματα των δημοτικών και των ευρωεκλογών, γιατί δεν τολμάει να κάνει συγχρόνως βουλευτικές εκλογές.

Ως προς το εκλογικό πρόγραμμα υπάρχει ταύτιση στο θέμα του δωρεάν Wi-Fi και στον άπατο προυπολογισμό.

Επίσης η ηλεκτρονική διακυβέρνηση προφανώς κλάπηκε από το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΓΑΠ.

Μόνο εξωγήινος, ανίκανος ή ο Darth Vader μπορεί να αποκτήσει πρωτογενές πλεόνασμα προυπολογισμού και να κομπάζει γι' αυτό ,ανεβάζοντας συγχρόνως το κρατικό χρέος στο 174% του ΑΕΠ.

Επιπλέον ο κος Σαμαράς διαθέτει και αυτός τον 'Ελληνα Chewbacca του και παρουσιάζεται παντού με συνοδεία τους αυτοκρατορικούς καταδρομείς , γιατί φοβάται τις εκδηλώσεις αγάπης του Ελληνικού λαού για το εθνοσωτήριο έργο του.

Τελειώνοντας για να κάνω άλλο ένα παραλληλισμό ο Darth Vader πρόδωσε την γαλαξιακή δημοκρατία για χάρη ενός διεφθαρμένου αυτοκράτορα, ενώ ο κος Σαμαράς πρόδωσε την Ελληνική δημοκρατία για χάρη της τρόικας και του Γερμανού Σόιμπλε...


Son Ofeon - Ramnousia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.