Με αυτούς τους τύπους γελάει πια όλη η χώρα -Οι νέοι κωμικοί που έγιναν celebrities κάνοντας θραύση στο Youtube [εικόνες & βίντεο]

Το κωμικό πεδίο στην Ελλάδα έχει αλλάξει σημαντικά την τελευταία πενταετία.
Ο «ενταφιασμός» της τηλεοπτικής κωμωδίας και η μετακίνηση του ενδιαφέροντος στο διαδίκτυο, με τις πάμπολλες δυνατότητες που αυτό παρέχει, ανέδειξε καθημερινούς ανθρώπους που, χωρίς το φόβο της λογοκρισίας, έκαναν τον κόσμο να ανακαλύψει μια κωμωδία άλλου είδους, πιο άμεση και ελεύθερη.
Αποτέλεσμα: Αυτοί οι ιντερνετικοί κωμικοί, που όπως σημειώνει το Popaganda.gr, έγιναν με το δικό
τους τρόπο celebrities.
Sold-out περιοδείες, stand-up comedy ανά την Ελλάδα, σταματήματα στο δρόμο από οπαδούς για φωτογραφίες και κουβεντούλα, επίμονα σχόλια στα διάφορα κοινωνικά μέσα για το πότε στο διάολο θα ανέβει το επόμενο βίντεο (ακόμα και υβριστικού περιεχομένου από haters).
 Ακόμα και διάφορες διαφημιστικές εταιρείες εμπνεύστηκαν από τη δημοτικότητα και το ιδιαίτερο στυλ αυτών των βίντεο και κυκλοφόρησαν διαφημίσεις παρόμοιου ύφους, επισφραγίζοντας ότι, ναι, είναι πράγματι το «Next Big Thing» στα μέσα και την εγχώρια κωμωδία.
Το Popaganda.gr, μίλησε με μερικούς από τους επιφανέστερους εκπροσώπους της ελληνικής youtubeικής κωμωδίας, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις ποικίλης ύλης με τον τρόπο τους για τους εαυτούς τους, για το τώρα και για υποθετικά σενάρια.
Διαβάστε τις συνεντεύξεις των Κοντοπίδη, Μikeius, NightpowerGR, Kώστα Μαλλιάτση Σάλα, Dourvas Bros και Jeremy στο Popaganda.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.