Μπράβο Αλέκο Πνευματικέ. Ντροπή Κώστα Λογοθέτη...

Με αφορμή το γεγονός ότι ο Αλέκος Πνευματικός έφτιαξε ξενώνα για τους άστεγους (δείτε κάτωθι την είδηση)...: 
-- Ο ένας (Λογοθέτης). έταζε ίδρυση κοινωνικού ταμείου με το 20% των μισθών, παρατηρήρια απασχόλησης, προγράμματα οικονομικής αλλάφρυνσης, προγράμματα πρόληψης, και βοήθεια στο σπίτι, και δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ, κοροϊδεύοντας και εξαπατώντας τους ίδιους δημότες που (τολμά να) θέλει σήμερα να τον ψηφίσουν (!!!)
-- Ο άλλος (Πνευματικός), χωρίς φανφάρες, θεατρινισμούς και μεγαλοθυμίες, έταξε προγράμματα κοινωνικής ευαισθησίας, και έργα καθημερινότητας, και τα έκανε όλα πράξη.
-- Και οι δύο προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο (ΠΑΣΟΚ). Και οι δύο είχαν να αντιμετωπίσουν κρίση και οικονομικά προβλήματα. Και οι δύο είχαν τα εμπόδια του Καλλικράτη.  

-- Ο ένας (Αλέκος) ήταν ικανός, αποφασιστικός, είχε την ικανότητα να επιλέξει συνεργάτες, είχε διάθεση και στρατηγική να προσφέρει έργο στο τόπο του.
-- Ο άλλος (Κώστας) ήταν αναποφάσιστος, οι επιλογές συνεργατών του είναι παράδειγμα προς αποφυγή σε βαθμό case study πανεπιστημιακών σπουδών διοίκηση, δεν είχε στρατηγική και πλάνο για να υλοποιήσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις, και ήταν πλήρως ανίκανος να διοικήσει τις αναπτυξιακές δραστηριότητες του δήμου και της Λουτράκι ΑΕ.
Δεν υπαινίσσομαι ότι ο Πνευματικός είναι ο καλύτερος υποψήφιος δήμαρχος, αφού ενδεχομένως και άλλοι όπως π.χ ο Νανόπουλος να είναι εξίσου ικανοί και σίγουρα διαφορετικοί, όμως μια σύγκριση μεταξύ των δημάρχων Κορίνθου και Λουτρακίου, φέρνει θλίψη και δάκρυα στα μάτια των δημοτών του Λουτρακίου.

Σ.Σ. Μακάρι στον δήμο μας ο επόμενος δήμαρχος να καταφέρει να του δίνουμε συγχαρητήρια, όχι μόνο όταν εκλεγεί, αλλά σε όλη την θητεία του.
 
Για την ιστορία της είδησης....
Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων μαζί με το Δήμο Κορινθίων έχουν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον Όμιλο για την Unesco  Πειραιώς  και Νήσων που είναι ο ανάδοχος για την υλοποίηση της πράξης των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Κορινθίων του  επιχειρησιακού προγράμματος ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». 
Οι δομές που δημιουργήθηκαν από τον  Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής,  είναι το Γραφείο Διαμεσολάβησης, το Ανοιχτό Κέντρο Διημέρευσης, η Τράπεζα Χρόνου, το  Κοινωνικό Φαρμακείο και το  Κοινωνικό Υπνωτήριο.
Η λειτουργία του  κοινωνικού  υπνωτηρίου στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου και επί της οδού Κολιάτσου 30,  σηματοδοτεί την κοινωνική ευαισθησία  τόσου του Ομίλου για την Unesco  Πειραιώς και Νήσων, όσο  του Δήμου Κορινθίων και του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.  
Έτσι κατά τις βραδινές ώρες θα μπορούν να βρίσκουν κατάλυμα άστεγοι συμπολίτες μας βρίσκοντας ένα στήριγμα  αλλά και αισιοδοξία για την περεταίρω διαβίωσή τους.
Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του υπνωτηρίου αλλά και για  αιτήσεις ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο 2741087861 υπεύθυνη κ. Παπαστεφάνου Ρένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.