Παγκόσμιος Θαυμασμός. Το Νόμπελ Μαθηματικών στο Λουτράκι!!!

Ως βόμβα έπεσε στην παγκόσμια κοινότητα των θετικών επιστημών η είδηση ότι το φετινό Νόμπελ Μαθηματικών θα απονεμηθεί φέτος στο Λουτράκι.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η επιστημονική κοινότητα υποκλίθηκε στο επίτευγμα της επίλυσης της εξίσωσης "κάνοντας απολογισμό στο τίποτα", αφού για πρώτη φορά το τίποτα αποκτάει αξία και μπορεί να ερμηνευτεί και να αιτιολογηθεί.
Το επίτευγμα λαμβάνει διαστάσεις θριάμβου αν αναλογιστεί κάποιος ότι ενδέχεται αυτό το Νόμπελ να συνδυαστεί ΚΑΙ με το Όσκαρ
δραματικής ερμηνείας, κάτι που θα κάνει τους πάλαι ποτέ αγαπημένους ηθοποιούς Νίκο Ξανθόπουλο, Βασιλάκη Καίλα και Μάρθα Βούρτση, στην ταινία "αμάρτησα για το παιδί μου", να γίνουν παρελθόν στις μνήμες των Ελλήνων.
Το νέο μαθεύτηκε χθες, αναγκάζοντας την ίδια την ιδιοκτήτρια της χώρας Άνγκελα, να προβεί σε δηλώσεις, εξάροντας τα επιτεύγματα και τα απίστευτα βήματα προόδου της ελληνικής επαρχίας.

Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι αναμένεται κοσμοσυροή σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για το Νόμπελ και το Όσκαρ, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δάκρυσε και μια εικόνα στην Παναγίτσα, απόρροια της μεγάλης στήριξης που έχει τύχει το φιλόπτωχο. 

Και πάλι μπράβο μας.....
Είμαστε όλοι περήφανοι.....
Και του χρόνου....


(Σημείωση: Το κείμενο αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)  

6 σχόλια:

  1. Τι γράφεις ρε άνθρωπε έχουμε πεθάνει στα γέλια χαχαχα...Ι Ο Θεός να μας κόβει φόρους (που δεν το βλέπω)και να τους πέρνεις σε ψήφους ο Λογοθέτης (ούτε αυτό το βλέπω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΙΧΤΟΣ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά γελάστε αλλά αν ξαναβγεί ο Λογοθέτης θα πείτε το νερό νεράκι,το ψωμί ψωμάκι και το καζίνο καζινάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λογοθέτησ βοήθησε τόσο πολύ τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη βοήθεια που από 5 έγιναν 10. Αν μπορείς κάντο και εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην διαβάζεις αν δεν σ' αρέσει πως εγκρίνονται τα όποια σχόλια. Τόσο απλά. Κανείς δεν υποχρεώνεται, κανείς δεν προσκαλείται μέσω προωθητικών ενεργειών και έμμεσων ενεργειών. Κατανοητό;
    Όσο για το σχόλιο σου για το γεγονός ότι τουλάχιστον είχε κάποιο κόσμο ο Λογοθέτης και αυτό (για εσένα) αποτελεί μια αρχή, απλά όταν εγκρίθηκε έμεινε χωρίς κείμενο. Ξαναστείλτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.