Εκλογές Λουτράκι. Κάποιοι υποψήφιοι σίγουρα θα ψηφίσουν λάθος..

Οδεύουμε ολοταχώς στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών.
Τι έχουμε δει μέχρι σήμερα;
-- "Επαγγελματίες" πολιτικούς που ο κόσμος τους γνωρίζει όχι ως επαγγελματίες στη προσωπική τους ζωή αλλά ως απασχολούμενους στα δημοτικά.
-- Άτομα που ήταν στον Παύλου και έβριζαν τον Γιωτάκη και μετά τον Γκιώνη, που πήγαν μετά στο Γκιώνη και έβριζαν τον Παύλου, που αφού στήριξαν μετά μανίας τον Λογοθέτη, φαίνεται ότι πάνε στον....Παύλου -μη σου πω και στον Γιωτάκη- για να βρίζουν τον Γκιώνη και τον Λογοθέτη -μη σου πω και τον Γιωτάκη- (!!!!).
-- Άτομα που δήλωσαν υποψήφιοι στηρίζοντας την "δημοκρατική" διαδικασία επιλογής από τους
πολίτες (άσχετα αν πρόλαβε να το καπελώσει ο Συριζα), και με το που δεν τους έγινε το χατήρι ή με το που βρήκαν μόνο τη ψήφο τους, έφυγαν (οι δημοκράτες), και άρχισαν να κατηγορούν αυτούς που έμειναν, δηλαδή αυτούς με τους οποίους είχαν επιλέξει ως υποψήφιοι να συνεργαστούν...άν έβγαιναν (!!!).
-- Άτομα με κομματική ταυτότητα, τώρα που το Πασοκ έχει πάει στα τάρταρα, βρήκαν στέγη για να εμφανιστούν και πάλι με άλλη προβειά στην τοπική σκηνή όπως άλλωστε κάνει και το πρότυπο με τις ελιές και τα άλλα εδώδιμα και αποικιακά. 
Είμαι πεπεισμένος ότι ειδικά κάποιοι από αυτούς που επί σχεδόν 20 και πλέον έτη "ασχολούνται" με την τοπική πολιτική σκηνή, όταν πάνε να ψηφίσουν θα μπερδευτούν από τις τόσες αλλαγές και δεν θα ψηφίσουν τον συνδυασμό τους.

Κανείς βέβαια από όλους αυτούς τους αυτόκλητους σωτήρες δεν έχει αναλογιστεί "μα αφού εμείς ήμασταν στα πράγματα τόσο καιρό, πως γίνεται ο τόπος να έχει πάει κατά διαόλου;".
Κανείς δεν έχει αναλογιστεί, "μας πως είναι δυνατόν να μην υπάρχουν νέοι, δραστήριοι και πρόθυμοι δημότες να ασχοληθούν με το τόπο;"

Η απάντηση βέβαια είναι απλή...."γιατί τα κάνατε σαν τα μούτρα σας".

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. ΘΑ ΣΥΡΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΛΙ Ή ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό, να το διαβάσουν οι ψηφοφόροι γατί και αυτοί θα μπερδευτούν με όλους αυτούς που με τόση ευκολία αλλάζουν συνδυασμούς και τον χθεσινό άχρηστο αρχηγό τον κάνουν σήμερα Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, αλλά έλα που μόλις 50-100 άτομα σε όλο το δήμο ασχολούνται ουσιαστικά με την τοπική πολιτική. Οι άλλοι? Καναπέ, κριτική, ωχαδελφισμός, κουτσομπολιό και να πεθάνει η κατστίκα του γείτονα. Όσο και να κακοφαίνεται αυτοί είμαστε. Πάντως ψηλέ μπράβο που το παλεύεις, έχοντας πια αποδείξει ότι δεν έχεις συμφέροντα για τις όποιες επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.