Ο Φώτης Κουβέλης δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο

Ο Φώτης Κουβέλης είπε σήμερα ότι δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο και καμαρώνει.
Ούτε τα καταψήφισε όμως.
Φρόντισε με τα δήθεν ουδέτερα "παρών" του στη βουλή όχι μόνο να εξασφαλιστεί άνετα η υπερψήφισή τους, αλλά και να φαντάζει μεγάλη η διαφορά μεταξύ των "ναι (σε όλα)" και των "όχι", παρέχοντας έτσι ένα ισχυρό επικοινωνιακό όπλο σε αυτούς που τα ψήφισαν.
Χώρια που η στήριξη που παρείχε στη μνημονιακή συγκυβέρνηση, στο ρόλο του αριστερού Καρατζαφέρη τότε, συντέλεσε και στο να εφαρμοστούν πολύ πιο εύκολα όλα αυτά
ακριβώς τα μνημόνια που "δεν ψήφισε".
Γι αυτούς και μόνο τους λόγους, το «δεν ψήφισα κανένα μνημόνιο» του Κουβέλη, πρέπει να καταχωρηθεί κι αυτό στη συλλογή των πιο σύντομων ανεκδότων που ειπώθηκαν στην περίοδο της κρίσης. Ανέκδοτο ισάξιο με το «λεφτά υπάρχουν» του ΓΑΠ και το «success story» του Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.