Προσοχή, πέφτει κόσμος από τα σύννεφα !!!

Τον Ιούνιο του 2012, μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης έδωσαν τα χέρια και συγκρότησαν μία ισχυρή τρικομματική κυβέρνηση, του 48%, μια κυβέρνηση, που όπως έγραψαν εκείνες τις μέρες τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ, πήρε ισχυρή…
εντολή από τον ελληνικό λαό για να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του προγράμματος της φτωχοποίησης των πολλών καλών ανθρώπων.
Ο άνθρωπος πίσω από τη συμφωνία, ο άνθρωπος που ανέλαβε τα κουμάντα αυτού του περίπλοκου εγχειρήματος – μία κυβέρνηση, υπουργοί από τρία
κόμματα και χωρίς κόμματα και τρεις κοινοβουλευτικές ομάδες στα έδρανα της συμπολίτευσης – ήταν μέχρι χθες το μεσημέρι ο Τάκης Μπαλτάκος, το φιλαράκι του Κασιδιάρη, ένας πατενταρισμένος φασίστας και πολιτικός ακόλουθος του Σαμαρά από το 1992. Ο Μπαλτάκος, προφανώς, ήταν η πρόταση του Σαμαρά για το κομβικό πόστο του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Βενιζέλος και Κουβέλης όμως την αποδέχτηκαν με όλη τους την καρδιά και συνεργάστηκαν μαζί του αρμονικά, ο κυρ Φώτης μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και ο σε λίγο καιρό συγκρατούμενος του Τσοχατζόπουλου μέχρι και χθες το μεσημέρι.
Παρόλα αυτά και παρόλο το… μέγεθος αυτών των δύο πολιτικών ανδρών, Βενιζέλος και Κουβέλης χθες το μεσημέρι έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν πως το δεξί χέρι του Σαμαρά είναι 100% ακροδεξιός και φασιστόμουτρο. Το εντυπωσιακό σε αυτή την ιστορία δεν είναι ότι ο Σαμαράς «έστησε» την απόλυτα δικαιολογημένη δικαστική δίωξη κατά των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, αλλά η πολιτική ποιότητα του Βενιζέλου και του Κουβέλη. Και το θέμα φυσικά δεν είναι ο Μπαλτάκος – άλλωστε ποιος Μπαλτάκος; – αλλά ότι αυτή η ελεεινή κυβέρνηση είναι πέρα έως πέρα ακροδεξιά. Γι’ αυτό και θα πρέπει να φύγει τώρα.
Φυσικά όλος αυτός ο βόθρος που έσκασε χθες το μεσημέρι κάνει απολύτως αναγκαίο το να αποκτήσει η χώρα άμεσα μία καλή – αριστερή διακυβέρνηση, ώστε να ξεβρωμίσει ο τόπος από τον Σαμαρά και την παρέα του. Κατά τα άλλα, καλή πρόσκρουση στον Βενιζέλο και τον Κουβέλη και μην ξεχνάς πως στις 25 Μαΐου δεν θα ψηφίσουμε, αλλά θα τους ισοπεδώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.