ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ “Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”.

ΕΤΣΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
Εδώ και μήνες το Ολυμπία έχει δώσει στην δημοσιότητα την έκθεση της Alvarez & Marshall που αποκαλύπτει πως στήθηκε η μεγάλη κομπίνα που κατέστρεψε την Κυπριακή οικονομία και έθεσε τον Ελληνισμό της Κύπρου στην οικονομική υποτέλεια: ALVAREZ & MARSAL: Αποκαλύπτουμε την μυστική έκθεση που στέλνει φυλακή τραπεζίτες και πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο.
Την έκθεση αυτή αποσιώπησαν ΟΛΑ τα ΜΜ”Ε”, παρότι την έχουμε ελεύθερη για αναδημοσίευση. Αντίθετα, ο διεφθαρμένος Αναστασιάδης… σταμάτησε την συνεργασία με τον ελεγκτικό οίκο, γιατί απλούστατα έκανε σωστά την δουλειά του σε αντίθεση με την BlackRock του Προβόπουλου. 
Σήμερα λοιπόν, έρχεται η “επικύρωση” της τρανταχτής αποκάλυψης. Επιχειρηματίας που είχε πάρει
θαλασσοδάνειο – μαμούθ 720 εκατομμύρια ευρώ από την…
Μαρφιν – Λαϊκή του Ανδρέα Βγενόπουλου, λάδωνε με εκατομμύρια τα δύο μεγάλα κόμματα της Κύπρου. Το ΑΚΕΛ και το ΔΗΣΥ. Αυτά τα δύο κόμματα που ετοιμάζονται τώρα να ρίξουν την πατρίδα στον εφιάλτη του νέου Ανάν. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Μιχάλη Ζολώτα και την εταιρεία του Focus Maritime Corporation.
Έτσι και τα δύο αυτά κόμματα σιωπούσαν μπροστά στην ασυδοσία των τραπεζιτών, όπως ακριβώς σιώπησαν τα Ελληνικά εμπρός στα κολοσσιαια σκάνδαλα του τραπεζικού συστήματος, υποχρεώνοντας τον Έλληνα πολίτη να πληρώσει με το αίμα του τα κλεμμένα.
Στον αντίποδα, είχαμε δηλώσεις αβροφροσύνης όπως αυτή του κυρίου Ανδρέα Βγενόπουλου, σύμφωνα με την οποία “Ο Προβόπουλος έσωσε την Ελλάδα”. Η αλήθεια είναι ότι ο Προβόπουλος έσωσε τους εγκληματίες αποκρύπτοντας τα σκάνδαλα τους, τα βρώμικα εμβάσματα, τα θαλασσοδάνεια βοηθώντας το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να πάρει τις τράπεζες υπό κρατικό έλεγχο για να καλύψει τις διεφθαρμένες διοικήσεις.
Διοικήσεις που έχουν λαδώσει με δισεκατομμύρια το πολιτικό σύστημα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ειδικά την περίοδο του μνημονίου όπου έγινε και η μεγάλη ρεμούλα.
Σήμερα, αυτές οι ίδιες τράπεζες αποφασίζουν ποιά ΜΜ”Ε” θα επιβιώσουν κατευθύνοντας ανάλογα τα θαλασσοδάνεια και την διαφημιστική δαπάνη.
Όλα αυτά εις βάρος των παιδιών μας και των επόμενων γεννεών. Εάν δεν αντιδράσουμε τώρα, θα είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την δολοφονία του Ελληνισμού. Από ένα μάτσο καθάρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.