Ώρες ευθύνης για τους Βουλευτές της ΝΔ...

Σ.Σ. κ.κ. Βουλευτές Κορινθίας, για πόσο θα "στρουθοκαμηλίζετε" και θα εθελοτυφλείτε; 
Η συνομιλία Κασιδιάρη – Μπαλτάκου, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας καταδεικνύει αβίαστα ορισμένα γεγονότα, που κάποιοι (αρκετοί) υποψιαζόμασταν:
  • Η Χρυσή Αυγή και Νέα δημοκρατία είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
  • Η επαφή των δύο κομμάτων είναι έργο του ηγετικού πυρήνα της ΝΔ και συγκεκριμένα των γύρω από τον
    Σαμαρά Στελεχών του κόμματος.
  • Η κυβέρνηση επεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης και την επηρεάζει.
  • Η κυβέρνηση έχει δύο τουλάχιστον υπουργούς (Δένδιας, Αθανασίου) οι οποίοι ασκούν την εξουσία τους παραβιάζοντας το Σύνταγμα της χώρας.
  • Στα ανώτατα κλιμάκια της δικαιοσύνης υπάρχουν επίορκοι λειτουργοί.
  • Ο Μπαλτάκος αποκαλεί τον Σαμαρά πού***.
Αυτά είναι γεγονότα, που καταδεικνύονται ευθέως, τα παρακάτω αποτελούν εικασίες στα όρια της βεβαιότητας:
  • Η καταγραφή της συνομιλίας έγινε σε πολύ κοντινό χρόνο από την σύλληψη Μιχαλολιάκου και των λοιπών βουλευτών της ΧΑ.
  • Η καταγραφή έγινε εκείνο το χρονικό διάστημα που ο Κασιδιάρης το «έπαιζε» θεσμικός έχοντας καταστείλει την ακραία συμπεριφορά και τις ακραίες εκφράσεις.
  • Η καταγραφή έγινε από τον Κασιδιάρη με κάμερα πέτου ή με άλλα λόγια ο Κασιδιάρης κυκλοφορούσε καλωδιωμένος εκείνη την εποχή.
  • Υπάρχουν και άλλες καταγραφές προσωπικών επαφών ή συνομιλιών.
Τα όσα αναδεικνύει η συνομιλία Κασιαδιάρη – Μπαλτάκου δεν είναι απλώς στα όρια Συνταγματικής εκτροπής, είναι Συνταγματική εκτροπή!
Είναι ευθύνη των βουλευτών όλων των κομμάτων, που νομοθετούν εξ ονόματος του Ελληνικού Λαού, και κυρίως των Βουλευτών της ΝΔ, να αποτραπεί αυτή η Συνταγματική εκτροπή και να προστατευθεί η Δημοκρατία.
Εάν τους έχουν απομείνει έστω και ψήγματα αξιοπρέπειας πρέπει αυτοί να αναλάβουν πρωτοβουλία για την αποκαθήλωση του Σαμαρά και της ηγετικής του ομάδας. Σε αντίθετη περίπτωση και οι ίδιοι αναλαμβάνουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την Εκτροπή αυτή….
Βλάσης Μανθογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.