Ακούει κάποιος Εισαγγελέας; Βόμβες Καστανίδη: ο Βενιζέλος χάρισε 220.000.000 ευρώ στη Siemens κι έκανε όλα τα γούστα στον Σόιμπλε


Ο Βαγγέλης Βενιζέλος χάρισε 220.000.000 ευρώ στη Siemens; 
Αν και…δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, γνωρίζοντας την...ακεραιότητα και την... ανιδιοτέλεια του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, υπουργού Εξωτερικών και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εν τούτοις αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία, το οποίο με τη σειρά του επικαλείται το νέο βιβλίο του πρώην υπουργού Χάρη Καστανίδη.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως το συγγραφικό πόνημα του κ. Καστανίδη εμφανίζει τον κ. Βενιζέλο ως ευρισκόμενο σε ευθεία γραμμή με την υπό τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, τις απαιτήσεις της οποίας φέρεται ότι ικανοποιούσε με ταχύτητα όταν ήταν υπουργός Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.