Ούτε τσίπα; Μα είναι δυνατόν να υπογράφει ο Σ. Νικολάου την πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου;

Τελικά αυτό το είδος των πολιτικών δεν έχει ούτε τσίπα, ούτε σεβασμό σε θεσμούς και δημότες, ούτε ίχνος αξιοπρέπειας.
Αναφέρομαι βέβαια στο "δίδυμο της συμφοράς", Κ. Λογοθέτη και Σ. Νικολάου, οι οποίοι συνεργάζονται....αγαστά είτε ως δήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ή ως μέλη της παθογενούς Λουτράκι ΑΕ.
Τα αποτελέσματα δυστυχώς τα ξέρετε. Ο δήμος και οι υποδομές του σε πλήρη απαξία, και η δημοτική επιχείρηση στην εντατική με οξυγόνο τις...δωρεές από μεγαλοεπιχειρηματία με συμφέροντα στο δήμο.
Αλλά αυτά πια τα ξέρουμε. Είμαστε όλοι θυμωμένοι και απογοητευμένοι γιατί επί 3.5 έτη υποστήκαμε την χειρότερη δημοτική αρχή όλων των εποχών, η οποία μας φλόμωσε και στα ψέματα.
Αλλά το να μην σέβονται ούτε καν την αξιοπρέπεια τους, το να μην έχουν ούτε τσίπα, αυτό πια
παραπάει.
Ο νυν πρόεδρος του ΔΣ, κατά παράβαση της όποιας δεοντολογίας, έθεσε εαυτόν υποψήφιο για την εκλογή επικεφαλής του νέου συνδυασμού "Πρωτοβουλία Πολιτών". Και μετά αφού δεν εξελέγη, επέστρεψε στα...καθήκοντά του και υπογράφει ως πρόεδρος του συμβουλίου την επόμενη πρόσκληση για συνεδρίαση.
Μάλιστα, δικαιολογώντας την ύπαρξη του ως υποψήφιος σε άλλο συνδυασμό, ξεστόμισε με ευκολία ένα (ακόμη;) ψέμα, λέγοντας ότι "είχε παραιτηθεί από το συνδυασμό από πέρυσι" (!!!). Και γιατί έχετε κρατήσει την καρεκλίτσα αγαπητέ "δημοκράτη" Σπύρο Νικολάου; Καταρχήν απαγορεύεται αυτό το αξίωμα σε όσους έχουν παραιτηθεί και διαχωρίσει τη θέση τους από το συνδυασμό. Και άντε δεν έγινε επίσημα η διαγραφή σου. Εσύ; Ούτε τσίπα; Ούτε ίχνος αξιοπρέπειας; Παραμένεις και εκμεταλλεύσαι καταστάσεις και θέσεις, κάπου όπου έχεις διαφωνήσει;
Και καλά εσύ; Ο δήμαρχος; Καμία αξιοπρέπεια; Επειδή έχει φύγει (τρέχοντας) ο μισός συνδυασμός απηυδησμένος από αυτά που έγιναν, προσπαθεί να....συντηρήσει το πολιτικό κουφάρι ενός συνδυασμού που πια δεν υφίσταται;
Ο οποιοσδήποτε δήμαρχος ή άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και τους γύρω του, θα είχε διαγράψει οριστικά και αμετάκλητα τον Σπύρο Νικολάου, μόλις ο ίδιος εμφανίστηκε στη διαδικασία εκλογής του ως υποψήφιος σε άλλο συνδυασμό.
Όχι όμως ο Κώστας Λογοθέτης.
Αυτό τα λέει όλα....

Αρχή άνδρα δείκνυσι κύριοι....και ντροπή σας.

4 σχόλια:

  1. Δυστυχως κε Μπακο αυτους φεραΜΕ στην εξουσια (βαζω και τον εαυτο μου μεσα γιατι τους πιστεψα και τους βοηθησα).. Να δω τωρα ποιος θα βοηθησει το Λουτρακι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. s-spinos

    Το Λουτράκι θα το βοηθήσουν οι Πολίτες του, αν φυσικά υπάρχουν Πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ μου φίλε, ελπίζω να μην αναφέρεσαι στους Πολίτες...Μπροστά, γιατί αυτούς τους πήρε όλους μια μεγάλη αγκαλιά ο Λογοθέτης και τους εξαφάνισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. s-spinos
    Αυτοί που λές δεν έχουν καμιά μα καμιά σχέση με την ένοια ΠΟΛΙΤΗΣ.
    Δυστυχώς πάσχουμε από πολίτες, για να μην πω ότι δεν έχουμε, σχεδόν, καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.