Βάζουν κάλπες με ενσωματωμένο ΑΤΜ για τις ευρωεκλογές !!!

Ένα νέο εξελιγμένο μοντέλο κάλπης, που -επιτέλους- καταργεί τα προσχήματα και βοηθάει τους ψηφοφόρους να ρίξουν το σωστό ψηφοδέλτιο, θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στις…κρίσιμες ευρωεκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
Τις εκλογές με τη διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος στους δικαιούχους, θα συνδυάσει η κυβέρνηση, προκειμένου να βοηθήσει τους αχάριστους ψηφοφόρους να μην «ξεχάσουν» ποιος τους πληρώνει και να ψηφίσουν σωστά
Εφοδιασμένη με ειδικό scanner, η νέου τύπου κάλπη, καταφέρνει να διακρίνει το ψηφοδέλτιο και σε περίπτωση που ανήκει σε ένα από τα «Εθνικά
Υπεύθυνα Κόμματα» (όποιο κι αν είναι αυτό), ενεργοποιεί το Αυτόματο Μηχάνημα Αναλήψεων ώστε ο ψηφοφόρος να εισπράξει το μερίδιό του από το πρωτογενές πλεόνασμα!
Με τη νέου τύπου κάλπη, μειώνεται επιτέλους στο ελάχιστο η χρονική απόσταση ανάμεσα στις παροχές και το αντάλλαγμά τους, άρα και οι εκλογικές απώλειες, αφού ο ψηφοφόρος πρώτα ψηφίζει και μετά παίρνει το εκλογικό του «μπουρμπουάρ». Αντίθετα δηλαδή με ό,τι γινόταν μέχρι τώρα, όπου μεγάλο ποσό από τις θυσίες του ελληνικού λαού, πήγαινε χαμένο σε αχάριστους που δεν ψήφιζαν τελικά αυτόν που τους το έδινε.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.