ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗΔΕΣ Η ΤΡΟΪΚΑ! Εξυπηρετούν ντόπιους νταβατζήδες και πολυεθνικές! Το λέει ακόμα και ο υφυπουργός…

Σ.Σ. Προσοχή στην ανάγνωση του τίτλου στην εφημερίδα. Το άρθρο είναι "ΤΑ" και ότι "ΤΟΝ"
Μέχρι χθες μόνον εμείς φωνάζαμε, πάντα με στοιχεία, πως η Τρόικα δεν είναι τίποτε άλλο από μία χούφτα ντήλερς που σε συνεργασία με τους ντόπιους νταβατζήδες εξυπηρετούν συμφέροντα πολυεθνικών.
Το είδαμε με τα φάρμακα, όπου η γερμανοϊσραηλινή συνεργασία γεμίζει με το ζόρι γενόσημα – σκουπίδια το σύστημα υγείας.
Το είδαμε με τα σκουπίδια και τα δημόσια έργα. Οι
ντόπιοι βαρώνοι πληρώνονται στο ακέραιο για να προωθήσουν με τα ΜΜ”Ε” που επηρεάζουν την λαίλαπα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και του ΕΣΠΑ.
Το βλέπουμε με τις τράπεζες που μετά την εξόντωση των ισχυρών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και την ενσωμάτωση τους σε… “αχυρένια” μορφώματα, τώρα απλώς θα τις καταβροχθίσουν οι εργοδότες των τροϊκανών. Οι Γερμανοί και οι φίλοι του ΔΝΤ.
Για να μην θυμηθούμε τους φορτηγατζήδες, τους φαρμακοποιούς, τις καθαρίστριες, όλες τις κοινωνικές ομάδες που εξοντώθηκαν μεθοδικά “με εντολή της Τρόικας”.
Όταν αυτή η κατηγορία ακούγεται από τα χείλη υφυπουργού, η πολιτική που ακολουθείται με πρόφαση την Τρόικα δεν έχει πλέον καμμία νομιμοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.