Απατεώνας, Αυθαίρετος, Διαπλεκόμενος, Ψεύτης.....Πόσα άλλα επίθετα θα αποδώσουν στον δήμαρχο Κ. Λογοθέτη;

-- Ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης αποκάλεσε τον νυν δήμαρχο Κ. Λογοθέτη ΨΕΥΤΗ εν μέσω δημοτικού συμβουλίου. Το ότι λέει ψέματα, του έχουν αποδώσει περισσότερα από 10 άτομα του δημοτικού συμβουλίου και έχει γραφεί στα πρακτικά, όπως και ο πρώην νομικός του σύμβουλος. Ας μην αναφερθώ στους δημότες.
-- Όλα τα μέσα ενημέρωσης, και αρκετοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι τον έχουν αποκαλέσει ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ, αφού τα παραδείγματα με τα 500.000 ετησίως που ζήτησε από το καζίνο, ή την υπόθεση με το κολυμβητήριο, ή ακόμη και τη...δωρεά του μεγαλοεπιχειρηματία της περιοχής, δείνουν σαφέστα σημάδια και ενδείξεις πολιτικής ή άλλης διαπλοκής.
-- Ο πρώην δικηγόρος του και πρώην νομικός του δήμου και της Λουτράκι ΑΕ, τον κατηγόρησε
εγγράφως και ευθέως για ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ στην υπόθεση με τη προσφυγή για τη διαχείριση της κοινοπραξίας και για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω απόκρυψης στοιχείων.
-- Ο εργολάβος πιστωτής του Loutraki Thermal Spa, αποκάλεσε τον δήμαρχο και τους οικείους του στη δημοτική αρχή ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ εν μέσω του δικαστηρίου, παρουσία των δικαστών.
Τι να πρωτοθυμηθώ άλλο; 
-- Ότι κατηγορήθηκε άμεσα ή έμμεσα για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ δικογράφων στην περιβόητη υπόθεση με το δικαστήριo; 
-- Ότι καταγγέλθηκε για ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ επιταγών απόρων για άλλη χρήση από την προφανή;
-- Ότι καταγγέλθηκε για ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ από προέδρους των τοπικών συμβουλίων, αφού δεν τηρούσε τα από το νόμο προβλεπόμενα για τις προσκλήσεις και τις αποφάσεις των συμβουλίων;
-- Ότι καταγγέλθηκε για ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των δημοτών, όταν έταζε και δεσμευόταν για το Κοινωνικό Ταμείο με το 20% ή για τα υπόλοιπα τερατώδη που δεσμεύτηκε;

ΨΕΥΤΗΣ.....
ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ....
ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ....
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ...
ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ....
ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ....
ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ...
ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ....

Τόσα επίθετα και τόσοι χαρακτηρισμοί, επώνυμα, έγγραφα ή εν μέσω συμβουλίων ή δικαστηρίων, είναι δύσκολα να ταιριάξεις σε ένα πρόσωπο.
Φαίνεται από τα ανωτέρω, ότι ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης, κατάφερε και τα ταίριαξε.

Εμείς εδώ στο L1 τι άλλο να πούμε; Άλλωστε δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να καταγράφουμε αυτά που επίσημα όργανα, σύμβουλοι, νομικοί και θεσμικοί έχουν αναφέρει ή καταγράψει ή καταγγείλει επίσημα......εμείς απλά καταγράφουμε αυτά που άλλοι έχουν καταγγείλει ή δηλώσει επώνυμα. 

Εσείς;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.