Έκπληκτοι Γ. Γκιώνης και Γ. Πετρίτσης από τις αποκαλύψεις Ν. Ρεμαντά για Κ. Λογοθέτη

Έκπληκτοι, αλλά και επιβεβαιωμένοι, αντιμετώπισαν οι Γ. Γκιώνης και Γ. Πετρίτσης τις αποκαλύψεις του Ν. Ρεμαντά, ότι έχει συναντηθεί δεκαεπτά (17) φορές με τον δήμαρχο Κ. Λογοθέτη -(σ.σ. διαψεύστηκε το θέμα της παρουσίας και του Π. Παύλου από στελέχη της CHCL)- για το θέμα της μετατροπής της κοινοπραξίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, o Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς αποκάλυψε μία προς μία τις συναντήσεις με τον Κώστα Λογοθέτη και ποια άλλα πρόσωπα παρευρισκόντουσαν συνοδεύοντας τον Κώστα Λογοθέτη, αλλά ποτέ το ίδιο πρόσωπο και σε συνέχεια,
Εμβρόντητοι οι άλλοι δύο επικεφαλής των συνδυασμών Γιώργος Γκιώνης και Γιώργος Πετρίτσης, δήλωσαν ευθαρσώς και απερίφραστα ότι δεν είχαν ιδέα για όλα
αυτά κι ένιωθαν ως ξένοι σε άγνωστο τόπο, θεωρώντας ότι στο δημοτικό συμβούλιο απλά υπάρχουν για τους τύπους! Άλλωστε, αυτό προκύπτει και από την πρόκληση του Νικόλαου Δαούλη Ρεμαντά προς τον Κώστα Λογοθέτη: «Εγώ είμαι έτοιμος να υπογράψω» κι εκείνος να του ανταπαντά «Εγώ όχι ακόμα»!
Ο Νίκος Ρεμαντάς -σύμφωνα με τις πληροφορίες- ξεκαθάρισε προς τους δύο ανενημέρωτους επικεφαλής ότι έχουν συμφωνηθεί τα πάντα, ακόμα και οι λεπτομέρειες. Την ίδια στιγμή ο Κώστας Λογοθέτης ισχυρίστηκε ότι τους είχε ενημερώσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κάτι που προκάλεσε την μήνυ του Γιώργου Γκιώνη που ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στον δήμαρχο να αφήσει τα ψέματα (συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια Γιώργο) ενώ απευθυνόμενος στον Γιώργο Πετρίτση τον ρώτησε: «ξέρεις εσύ κάτι;», με τον Γιώργο Πετρίτση να απαντά ότι δεν έχει λάβει κάποιο τέτοιο μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Γιώργος Γκιώνης και Γιώργος Πετρίτσης ξεκαθάρισαν ευθαρσώς στον Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά να μην περιμένει τίποτα από αυτούς, όταν επί επτά μήνες συζητούσαν, έρχεται τώρα και ζητάει τη συναίνεσή τους για πράγματα που δεν γνωρίζουν και τον παρέπεμψαν για μετά τις δημοτικές εκλογές και βλέπουμε…(άλλωστε αυτή είναι και η ορθή στάση, αφού 2 μήνες προ των εκλογών, δεν νομιμοποιείται κανείς να δεσμεύσει τον τόπο και την επόμενη -5ετή- δημοτική αρχή). 

Το ερώτημα παραμένει: ποιος νομίζει ότι είναι εκάστοτε δημοτικός άρχων και δεν ενημερώνει τους δημότες και το δημοτικό συμβούλιο; (αλλά σε τι να ελπίζουμε όταν ο εν λόγω δήμαρχος, έχει κατηγορηθεί και καταγγελθεί εγγράφως από τον ίδιο τον νομικό του σύμβουλο και πρώην δικηγόρο της Λουτράκι ΑΕ για αυθαιρεσία και εξαπάτηση του ΔΣ.)

με στοιχεία και πληροφορίες από το loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.