Ο Άδωνις πάει Harvard...οι διακρίσεις της Ελλάδας δεν έχουν τελειωμό!!!

Θετική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πρόσκληση του Πανεπιστημίου Harvard για μια σειρά διαλέξεων στην Αμερική, όπου θα μιλήσει για την εκ γενετής ψυχασθένειά του και τους τρόπους συγκάλυψης που χρησιμοποίησε για να μην τον κλείσουν στο Δρομοκαΐτειο.
Ο Υπουργός Υγείας αναχώρησε χθες για τις Ηνωμένες Πολιτείες έχοντας γεμάτες τις βαλίτσες του με πληθώρα θεμάτων που αναμένεται να εντυπωσιάσουν το αμερικανικό κοινό και να επισκιάσουν τις παπαριές που έλεγε ο Γιωργάκης Παπανδρέου για το πώς οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και μετά την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για να γλιτώσει τον δημόσιο
λιθοβολισμό. Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο, ο κ. Γεωργιάδης αποτελεί κλασικό παράδειγμα ψυχοπαθούς που κατάφερε να γίνει υπουργός χρησιμοποιώντας την τέχνη του γλειψίματος και της ρουφιανιάς, προσόντα που θεωρούνται απαραίτητα εφόδια για όποιον θέλει να ακολουθήσει καριέρα πολιτικού στην Ελλάδα.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα ξεκινήσει τις διαλέξεις με μια αναδρομή στη σχέση του με την παγκοσμίου φήμης μαέστρο Ευγενία Μανωλίδου που απασχολεί καθημερινά τον διεθνή τύπο και θα απαγγείλει 1000+1 αρχαιοελληνικά κείμενα που μπορούν να φέρουν σε οργασμό οποιαδήποτε γυναίκα είναι ένα βήμα πριν από το Δαφνί.
Οι εμφανίσεις του θα συνεχιστούν στο κλειστό γυμναστήριο του πανεπιστημίου, όπου ο κ. Γεωργιάδης θα διδάξει στους νεαρούς φοιτητές τεχνικές κωλοτούμπας και τρόπους αποφυγής του γιαουρτώματος σε δημόσιες εμφανίσεις με την προστασία της αστυνομίας.
Μάλιστα, στην ίδια εμφάνιση θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο βιβλίο των εκδόσεων Μπουμπούκος με τίτλο “Τον αναρχοάπλυτο κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς”, ενώ θα παρουσιάσει και το νέο ομηρικό έπος που ετοιμάζει με τίτλο “Γεωργιάδα”.
Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει αναμέτρηση του κ. Γεωργιάδη με εξέχουσες προσωπικότητες της Αμερικής, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Παρίς Χίλτον, τις οποίες και θα συναγωνιστεί στο twitter σε θέματα αστρονομίας, πυρηνικής φυσικής και κατάκτησης τους διαστήματος.
Οι διαλέξεις θα κλείσουν με το θέμα “Ο Βολταίρος σήμερα θα αυτοκτονούσε”, όπου ο Έλληνας Υπουργός θα δώσει τη δική του εκδοχή “διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά μου να τσιρίζω πιο δυνατά από σένα για να μην ακούγεσαι κι αν αποτύχω θα στείλω τα ΜΑΤ να σε κάνουν τόπι στο ξύλο”.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Ο Άδωνις θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Geoffrey που θα συμπεριληφθεί στη λίστα των 100 μεγαλύτερων στοχαστών του πλανήτη. Οι διακρίσεις της Ελλάδας δεν έχουν τελειωμό.)


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.