Πρωτοβουλία Πολιτών. Δείτε το Καταστατικό και τις Αρχές Ιδρυτικής Διακήρυξης.

Σ.Σ. Δείτε κάτωθι τις Βασικές Αρχές Ιδρυτικής Διακήρυξης και το Καταστατικό του συνδυασμού. 
Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,
Αγαπητές φίλες και φίλοι του τόπου μας και της Δημοκρατίας,
Η δημοτική κίνηση "Πρωτοβουλία Πολιτών" Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως οριστικοποίησε και τον τρόπο λειτουργίας της (καταστατικό).
Σε συνέχεια λοιπόν της συνάντησης που έλαβε χώρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη ανά άρθρο, σας παρουσιάζουμε το τελικό κείμενο που εγκρίθηκε από τη βάση της κίνησης.
Θεωρούμε πως διαβάζοντάς το θα λυθούν πιθανές απορίες σας και ταυτόχρονα θα απαντηθούν φήμες που έχουν προλάβει να κυκλοφορήσουν στο Δήμο μας.
Σε κάθε όμως περίπτωση, η "Πρωτοβουλία Πολιτών" είναι στη διάθεσή σας μέσω της ηλεκτρονικής
διεύθυνσης protovouliapolitwn@gmail.com, προκειμένου να εκφράσετε τις όποιες ιδέες, σκέψεις ή απορίες έχετε.
Συμπληρωματικά, και προς διευκόλυνση όλων, επαναδημοσιοποιούμε και τις αρχές διακήρυξης της κίνησης που είχαν ψηφισθεί στις 9 Φεβρουαρίου, οπότε και ιδρύθηκε η "Πρωτοβουλία Πολιτών".
Επιχειρούμε ένα ρηξικέλευθο εγχείρημα και γνωρίζουμε ότι οι δυσκολίες είναι πολλές. Μπορούμε όμως να τα καταφέρουμε. 
Αρκεί να σεβαστούμε και να εμπιστευθούμε τις συλλογικές, δημοκρατικές διαδικασίες. Αρκεί να το πιστέψουμε και να παλέψουμε γι' αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.