Δεν έχουν θιχτεί Πρωθυπουργοί και Βουλευτές, και θίχθηκαν οι Αστυνομικοί που μηνύουν τον...«Μπαλούρδο» της «Ελληνοφρένειας»!!!

Σ.Σ. Εμ για αυτό έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Γιατί διυλίζουμε το κώνωπα και καταπίνουμε τη κάμηλο. Γιατί δεν έχουμε χιούμορ. Γιατί όταν χάνει ο ομάδας μας πάντα φταίει η διαιτησία, η παράγκα και όχι τα χάλια μας και η διοίκηση της. Γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, αλλά να γίνει όλοι οι άλλοι σαν τα μούτρα μας. Γιατί δεν θέλουμε δικό μας γάϊδαρο, αλλά προτιμάμε και ευχόμαστε να πεθάνει αυτός του γείτονα. 
Σ.Σ. Εν προκειμένω...δεν λέω ότι δεν έχουν τραβήξει τα πάνδεινα οι δυνάμεις ασφαλείας, και ότι δεν υποφέρουν από τις μειώσεις μισθών και παροχών ή από την έλλειψη πόρων, όμως δεν είδα και την ίδια ευαισθησία προς αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους κάνουν να υποφέρουν, αλλά μόνο προς τον "εύκολο στόχο" ήτοι αυτούς που απλά σατυρίζουν μια ομάδα εξ αυτών. Κρίμα. 
Στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς προς τη σατυρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» προσανατολίζονται οι αστυνομικοί της Αχαΐας καθώς εμφανίζονται ενοχλημένοι από τον πρωταγωνιστή «Μπαλούρδο».

Σε σχετική ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας επιρρίπτει ευθύνες και στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΕΣ
- ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΣ ΥΑΤ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ '' ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ'' ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ALPHA, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ.
- ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ .. ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΑΤ , ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΗΛΙΘΙΩΝ.
- ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΘΟΣΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.
- Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.