Η υψικάμινος και οι υποψήφιοι . Η ανεργία στο 28%, διακόπτει την λειτουργία της η Χαλυβουργική και εσείς νομίζετε ότι μας νοιάζει ποιόν επιλέξατε για δήμαρχο;

Με την ανεργία στο 28%, κλείνοντας η Χαλυβουργική, νοιάζεται κανένας ποιόν επιλέξατε για δήμαρχο;
Με το ενεργειακό κόστος σε δυσθεώρατα ύψη καταστρέφεται ο εναπομείναντας παραγωγικός ιστός.
Η εξέλιξη στην υπόθεση της Χαλυβουργικής με την απόλυση των 200 από τους 260 εργαζομένους που ισοδυναμεί με το κλείσιμό της .

Όσο για την παραγωγή της Χαλυβουργικής; Η κάμινος για την παραγωγή χάλυβα παραμείνει κλειστή
χωρίς προοπτική να ανοίξει άμεσα, αφού είναι απαγορευτικό το κόστος ενέργειας, ενώ το έλαστρο δούλεψε με δύο εισαγόμενα φορτία χάλυβα από την Πολωνία, μία φορά τον περασμένο Αύγουστο και μία φορά τον Ιανουάριο.
Με την ανταγωνιστικότητα τσακισμένη από το μη μισθολογικό κόστος , την ακριβότερη βιομηχανική ενέργεια , το κόστος μεταφορών και καύσιμα και διόδια Ελβετίας , υπάρχει παραγωγικό μέλλον για την Ελλάδα ;
Τελικά τι νομίζουν ο άνεργος και οι δικοί του νοιάζονται άν υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο ΄Αρης ή ο Νικήτας ;
Ανέστης Γεωργιάδης
paragoume.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.