Βήμα τίτλου για ΑΟ Λουτρακίου, 0-2 στο Πετρί (video)

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο ΑΟ Λουτράκι, καθώς επιβλήθηκε 0-2 της Θύελλας Πετρίου και σε συνδυασμό με την γκέλα της Νεμέας στο Λουτράκι κόντρα στον Ολυμπιακό, αύξησε τη διαφορά στους 4 βαθμούς και πλέον γίνεται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Πάντως οι γηπεδούχοι για ακόμα ένα ματς έδειξαν «σκληρό» καρύδι και άγχωσαν τους «οράνιε».
Μόλις τα πρώτα δευτερόλεπτα ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τζα έδιωξε σε κόρνερ ο Μητσόπουλος, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του Μπόρση έφυγε άουτ.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, λίγο έλειψε να κάνουν το 0-1 αλλά οι
αμυντικοί πρόλαβαν τον Χατζηνικολή πριν αυτός στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, ενώ το συρτό δυνατό σουτ του Μίχα, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Χόντια.
Το Πετρί απείλησε με σουτ του Πέζου, που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μητσόπουλος, για να κλείσει τους γηπεδούχους ο ΑΟΛ στα τελευταία λεπτά.
Αρχικά ένα δυνατό σουτ του Παινέση «έγλυψε» το δοκάρι του Χόντια και έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ ο τερματοφύλακας της Θύελλας έκανε τεράστια επέμβαση στην κεφαλιά του Χρυσαφίδη, μπλοκάροντας με διπλή προσπάθεια.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ακόμα πιο πολύ, καθώς και οι Τσώκος και Δημάκης έδιναν πολλές βοήθειες από την αριστερή πλευρά και μια από τις σέντρες του τελευταίου δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα ο Μίχας.
Τελικά το 0-1 ήρθε στο 62’ όταν ο Δημάκης από αριστερά έκανε την σέντρα και ο Αποστολάκης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χόντια.
Στη συνέχεια οι παίκτες της Θύελλας θέλησαν να απειλήσουν, με τους φιλοξενούμενους να προσέχουν και την άμυνά τους περισσότερο.
Πάντως χρειάστηκε και μια πολύ μεγάλη επέμβαση του Μητσόπουλου σε τρομερό σουτ του Κοσμά, για να μην έρθει η ισοφάριση.
Τελικά στο 77’ ο Χρυσαφίδης μετά από γύρισμα του Ζερβού νίκησε τον Χόντια για το 0-2, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ, σε μια οριακή φάση.
Ο Ζερβός λίγο αργότερα είχε δοκάρι, ενώ στην τελευταία φάση του ματς, ο Αποστολάκης από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χόντια που έδιωξε σε κόρνερ.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Χόντια, Χουσελάς Π., Πέζος, Μπακασέτας Β., Τσουμάνης Κ., Σαϊσανάς Π., Μπόρσης, Μανάβης, Λεκουσιώτης Η. (64’ Μάρκου), Κοσμάς (85’ Πήττας), Τζας (80’ Σούλας)
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μητσόπουλος, Τσώκος, Μίχας (85’ Γκαρμίρης), Μαυρέλης Δ., Χατζηνικολής, Δημάκης (80’ Παππάς), Πέτρου, Παινέσης (75’ Σουσούνης), Αποστολάκης, Ζερβός, Χρυσαφίδης  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.