Πολίτης προς εκπροσώπους Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ: "Δεν είστε κυβέρνηση αλλά συμμορία".

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας καθεστωτικός δημοσιογράφος με δεξιά προέλευση. Δεν μπορούμε όμως παρά να του αναγνωρίσουμε ότι είναι πολύ καλός επιχειρηματίας.
Κατόρθωσε να έχει τον πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικό σταθμό και καθιέρωσε σε πολύ καλή κυκλοφορία την βδομαδιάτικη εφημερίδα του.
Στα πλαίσια αυτά –και στην μάχη της θεαματικότητας, εδώ ο Πρετεντέρης καλεί στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ- φέρνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, άτομα των λαϊκών στρωμάτων τα οποία εκφράζονται χωρίς λογοκρισία με τον πηγαίο λαϊκό
λόγο τους. Αυτό είναι ίσως και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της εκπομπής του.
Θα αφήσουμε να κυλίσει ο γάργαρος πηγαίος, λαϊκός λόγος τους αλλά δεν μπορεί να μην σχολιάσουμε την εντελώς παθητική αντίδραση των εκπροσώπων Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ όταν πολίτης τους λέει κατάμουτρα ότι αυτή την στιγμή δεν έχουμε κυβέρνηση, αλλά μια συμμορία με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τους απέδωσε ότι έχουν παντελή άγνοια σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ελληνική κοινωνία και τους τόνισε ότι όλο το αστικό προσωπικό βρίσκεται πάνω σε μια πυριτιδαποθήκη, αλλά οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται.
«Εχετε περισσό θράσος να εμφανίζεστε και να λέτε θα μας σώσετε» τόνισε, συμπληρώνοντας: «Δεν θέλω να με σώσετε άλλο». Η αμηχανία των εκπροσώπων Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ μπροστά σ’ αυτά που άκουσαν, διάχυτη και δεν είχαν καμιά αντίδραση.


Στο δεύτερο βίντεο ακούμε πολίτη, ηθοποιό στο επάγγελμα, να περιγράφει γλαφυρά τα πρότυπα που προωθεί η αστική τάξη και πολύ ..ρομαντικά, να απευθύνει έκκληση στην άρχουσα τάξη να παραιτηθεί απ’ τον ρόλο της, «να ζητήσει συγνώμη απ’ τον ελληνικό λαό» και να κάνει έκκληση «σε ανθρώπους που δεν ονειρεύονται πώς θα κλέβουν» να «’ρθουν να αναλάβουν τα πράγματα».
Τώρα, θα αναρωτηθεί κάποιος σύντροφος, γιατί παραθέτουμε αυτό το βίντεο αφού είναι καθαρόότι εδώ ο καλλιτέχνης που μιλάει .. είναι στον κόσμο του…
Επιτρέψτε μας αυτή την απάντηση να την δώσουμε σύντομα σε άλλη ανάρτησή μας.


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.