ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι μπίζνες Σημίτη με την Deutsche Bank που κάλυψε η συμμορία του μνημονίου! Να ποιοί κατέστρεψαν την Ελλάδα…

Ο Σημίτης τα πήρε, ο Στουρνάρας εγγυήθηκε την πληρωμή τους. Η ΝΔ ξεπλένει τα εγκλήματα της διεφθαρμένης συμμορίας. Ο Ελληνικός λαός πληρώνει.
Ποιοί πήραν τις μίζες για τα ντηλς;
Αλήθεια κύριοι εισαγγελείς, πιστεύετε ότι θα υπάρχουν και αύριο;Πιστεύετε ότι ο Πεπόνης που τους σταύρωσε ήταν “κορόιδο” και εσείς “έξυπνοι”; Πιστεύετε ότι θα γίνετε όλοι “Αθανασίου” και “Χατζάκη”; Προσέξτε μην γίνετε Καλούσηδες…
Επιστολή της Deutsche Bank τον Αύγουστο του 2012 που υπενθυμίζει στην Ελληνική κυβέρνηση ότι πρέπει να πληρώσει άμεσα 1 δισεκατομμύριο γιεν σε …τόκους (!)
Γιατί κύριε; Πότε η “Ελλάδα των αγορών” έκανε ντηλ με την
αμαρτωλή Γερμανική τράπεζα, ώστε να πληρώνει τέτοια ποσά για τόκους;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ;
Εδώ έρχεται άλλη μία μαύρη σελίδα του διεφθαρμένου καθεστώτος Σημίτη. Η κυβέρνηση Σημίτη είχε συνάψει την συμφωνία από τις 8/8/1997 παίρνοντας το ποσό των 50 δις Γιέν! Η συμμορία του μνημονίου απλώς ολοκλήρωσε το έγκλημα αυτής της συμμορίας.
Deutche Bank - ΣΗΜΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.