Άντε να πάμε παρακάτω (η βλακεία χτυπάει ταβάνι)

Η βλακεία τους έχει χτυπήσει ταβάνι και το σκάβει για να περάσει.
Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι πια με τα πολιτικά μαλακισμένα, που μας έφτασαν στην κόλαση και με νύχια και δόντια μας κρατούν εκεί κολλημένους. Να μη μιζεριάζω και μαζί μου παρασύρω και τους λίγους διαδικτυακούς μου φίλους. Αλλά μαζεύτηκαν πολλά. Κάτσε να τα καταγράψουμε για να αδειάσει η μνήμη γιατί αλλιώς δεν πάμε παρακάτω.

Μαλακία νο1
Ο γ.γ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπας είπε (στο Muga, που αλλού;) πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι "καιροσκοπικό και τυχοδιωκτικό κόμμα" και ότι "αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα", σε αντίθεση με το ΚΚΕ που αναπαράγει μόνιμα τις ίδιες μ@λ@κισμένες θεωρίες που όπου εφαρμόστηκαν έγινε της πουτάνας. Ο καπιταλισμός κ. Κουτσούμπα έχει π#δήξει
τους λαούς, αλλά όχι και να μας πείσεις "σύντροφε" πως ο κομμουνισμός έσωσε άλλους. Το κράτος-επιχειρηματίας, απ’ όσο με βοηθάει το ξερό μου, απέτυχε παντού. Στη Βόρειο Κορέα μόνο δεν ξέρω τι γίνεται, πες μας εσύ που έχεις πρόσβαση. Ακόμη και την αχανή Κίνα φέρνατε μέχρι πρόσφατα ως παράδειγμα …σοσιαλισμού και ανάπτυξης. Ξέρεις για πότε λέω, τότε που δεν είχανε να φάνε (οι περισσότεροι ακόμη δεν έχουν). Τώρα που η Κίνα κάνει εξαγωγές τρισεκατομμυρίων και αγοράζει κινητά και ακίνητα σε ολόκληρο τον κόσμο … πάει … χάλασαν κι αυτοί.
Την καραμέλα σας την ξέρω.
Τα πρώην κράτη του πρώην (αν)ύπαρκτου σοσιαλισμού δεν εκφράζουν το ΚΚΕ που έχει στοιχειοθετημένες απόψεις κατά του κεφαλαίου και των μονοπωλίων. Ναι καλά! Να ρωτήσουμε τι άποψη έχουν οι απολυμένοι του 902, της Τυποεκδοτικής και του Ριζοσπάστη και, κυρίως, τους λόγους που απολύθηκαν (τους απολύσατε).

Χέστηκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα του αλλά όχι ρε σύντροφε-από-το-πουθενά Κουτσούμπα να μας πείσεις πως ο Σόρος, η TEVA, η Λέσχη Bilderberg θα καταπολεμηθούν με τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ. Οι λαοί έχουν ανέβει σε τρένα που κινούνται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες κι εσείς πάτε με τα πόδια και προς την αντίθετη κατεύθυνση. Σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη έχουν γίνει αντιληπτά τα αδιέξοδα των δεξιών και κεντροδεξιών κυβερνήσεων και έχουν γίνει τα πρώτα δειλά βήματα αριστερών επιλογών. Το ότι τα κομμουνιστικά κόμματα δεν φαίνεται να συμμετέχουν σε αυτή την αλλαγή δεν σου προκαλεί εντύπωση;

Πιο κάτω ο Κουτσούμπας ειρωνεύτηκε την υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν, λέγοντας το αμίμητο "ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη μια δεν αναγνωρίζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από την άλλη είναι υποψήφιος για αυτήν".

Look who’s talking που λένε και στο χωριό μου. Το ΚΚΕ, το κόμμα που τάσσεται ανοιχτά κατά της Ε.Ε. και υπέρ της εξόδου από αυτήν και συμμετέχει στις ευρωεκλογές.


Άντε να πάμε παρακάτω
Μαλακία νο2
Χάρηκαν οι απανταχού ηλίθιοι όταν (δεν θέλω γέλια!) …ξεκαθαρίστηκε από την κυβέρνηση πως παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2014 η απαγόρευση των πλειστηριασμών Α’ κατοικίας για αντικειμενική αξία έως 200.000€, καθαρό οικογενειακό εισόδημα έως 35.000€ και καταθέσεις όχι πάνω από 15.000€.
Λεπτομέρεια: Το αρχικό σενάριο περί προσαυξήσεων ανάλογα με τα παιδιά ώς τα 450 χιλιάρικα καταργήθηκε.
Οι περισσότεροι υποψιάζονται πως την γλίτωσαν. Για έναν χρόνο! Η ακίνητη περιουσία και το εισόδημά τους είναι κατά πολύ κάτω από τα (μέχρι στιγμής) ανακοινωθέντα κριτήρια, οπότε …όλα καλά. Τους διαφεύγει πως μέχρι πέρσι οι ίδιοι τους ανακοίνωναν πως δεν υπάρχει περίπτωση πλειστηριασμού Α’ κατοικίας και πως αυτά διασπείρονται από την αντιπολίτευση για τους δικούς της λόγους. Τώρα λοιπόν που θα υπάρξει - αλλά με κριτήρια – οι προηγούμενες δεσμεύσεις δείχνει να ξεχνιούνται.
Ο κάθε βλάκας καταπίνοντας αμάσητη την ψευδαίσθηση που του πουλάνε τα δελτία παραμυθιάσματος των 8, πίστεψε πως υπάρχουν μερικές …χιλιάδες; δεκάδες χιλιάδες; εκατοντάδες χιλιάδες ίσως; που έχουν φράγκα αλλά είναι μπαταξήδες. Ε, λοιπόν, κι εγώ θα περιμένω να δω τώρα που τους παίρνουν τα σπίτια πόσοι θα τρέξουν να πληρώσουν δάνεια και χαράτσια. Για να δω, θα δημοσιοποιήσετε τα στοιχεία για το πόσοι έσπευσαν να εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους;
Μας λένε δηλαδή πως υπάρχουν περιπτώσεις Ελλήνων που βάζουν στο σπίτι τους (τουλάχιστον) τρία χιλιάρικα καθαρά κάθε μήνα και δεν πάνε να δώσουν ένα 500ρικο το χρόνο για το χαράτσι, ή δεν πληρώνουν το δάνειο που πλήρωναν μέχρι χθες, "εκμεταλλευόμενοι" το γεγονός πως δεν πληρώνουν και οι άνεργοι!
Τι είπες τώρα ρε! Μου έσπασαν 10 αγγεία!
Όταν έχεις μια άθλια κυβέρνηση δοσίλογων, ψευτών, κλεφτών και απατεώνων που ομονόησαν για να κόψουν την πατρίδα σου κομμάτια και να την ταχυδρομήσουν με κούριερ στη Μέρκελ και κάθεσαι και τους πιστεύεις, είσαι άξιος της μοίρας σου.
Όταν αύριο οι ίδιοι αλλάξουν τα κριτήρια (γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, συνέχεια αυτό κάνουν!), πάνε το οικογενειακό εισόδημα από τα 35 στα 10 χιλιάρικα ή ανεβάσουν την αντικειμενική αξία του σπιτιού σου από τα 30 χιλιάρικα στα 500 (και ας μη πουλιέται ούτε 5) έλα και πες μου πως είμαι προφήτης.
Μαλακία νο3
Μετά την απολογία του και την παραδοχή πως πήρε μίζες εκατομμυρίων ευρώ, οδηγήθηκε στη φυλακή ο Αντώνης Κάντας, πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου. Αποκάλυψε πως ο ίδιος χρησιμοποιούσε πάνω από 10 off shore, για να διοχετεύει το μαύρο χρήμα που έπαιρνε από ρωσικές και γερμανικές (έεεελα!!!) εταιρείες, ενώ κατονόμασε και άλλα πρόσωπα που χρηματίστηκαν. Μίλησε για μίζες που πήρε από 7-8 εξοπλιστικά προγράμματα και για τα οποία δεν έχει γίνει καν ανάκριση! Σε λογαριασμό του στη Σιγκαπούρη βρέθηκαν 14 εκατομμύρια δολάρια, ενώ όπως δήλωσε προτίθεται να επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο 16.
Ο Κάντας εδώ και δέκα χρόνια παρακολουθούσε να καλούνται άτομα στις εξεταστικές επιτροπές της Βουλής, χωρίς να καλείται ο ίδιος. Σε ένα σκάνδαλο μεγατόνων που θα έπρεπε να είχε κληθεί και η γραμματέας που έφτιαχνε τους καφέδες και ο κηπουρός που κούρευε το γρασίδι, δεν κλήθηκε να καταθέσει ο καθ’ ύλην ύποπτος! Ωραίο δεν είναι.
Δέκα χρόνια μετά που τον κάλεσε ο ανακριτής, ο Κάντας τα ξέρασε με τη μία, κατονομάζοντας και άλλα μπουμπούκια της αρπαχτής. Παραδέχτηκε πως πήρε μίζα (το είπε επί λέξει) και το δικαιολόγησε λέγοντας πως άξιζε αυτά τα χρήματα λόγω της θέσης και της τεχνογνωσίας του (πρώην στρατιωτικός).
Άντε να πάμε παρακάτω
Το πλέον γελοίο της υπόθεσης δεν είναι οι υπογραφές των δύο τιτανοτεράστιων συνταγματολόγων του τότε πασόκ, Βενιζέλου και Λοβέρδου στο αθωωτικό πόρισμα για τον Τσοχατζόπουλο.
Ούτε καν η …αντίληψη του Βενιζέλου πως οι αριθμοί λογαριασμών της εταιρίας που αποδιδόταν στον Άκη, ήταν …αριθμοί τηλεφώνων!
Το γελοιοδέστερο όλων είναι πως αν είχε καλέσει τότε η εξεταστική της Βουλής τον Κάντα και τα είχε ξεράσει, δεν θα είχαν παραγραφεί τα αδικήματα του Άκη και του Παπαντωνίου. Με τον μαλακισμένο νόμο Βενιζέλου έχουν παραγραφεί τα πάντα και παρότι γνωρίζουν και οι πέτρες πως υπήρξαν μίζες, οι δικαστές δεν μπορούν ούτε καν να απαγγείλουν κατηγορίες.
Βενιζέλε, ο ελληνικός λαός είναι σαν την οδοντόκρεμα. Βάστα να μη βγει από το σωληνάριο. Μετά δεν μαζεύεται…

Πέτρος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.