ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011, Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΣΥΝΑΨΕ SWAP – ΜΑΜΟΥΘ! Ποιοί πήραν την "προμήθεια";

THN ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΔΙΕΣΠΕΙΡΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ! Ποιοί πήραν την “προμήθεια”;
Τα θυμάστε τα Swaps της συμμορίας Σημίτη; Νομίζετε ότι στελέχη της “χρυσής επταετίας” ήλθαν στην κυβέρνηση με “αγαθές προθέσεις”;
Σήμερα το Ολυμπία αποκαλύπτει οτι ο στενός συνεργάτης του αρχιερέα της διαπλοκής Σημίτη,  Παπαδήμος, στις 21/11/2011 σύναψε Swap με την Nomura!
Ποιό είναι το πιό εξοργιστικό της υπόθεσης; Ότι η Nomura εκείνη ακριβώς την ημερομηνία αλλά και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων είχαν εξαπολύσει επικοινωνιακό πογκρόμ περί διάλυσης του Ευρώ! Δηλαδή ο Παπαδήμος έκανε “ντηλ” με ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που την ίδια στιγμή διέσπειρε ψευδείς φήμες περί διάλυσης της Ευρωζώνης που αναπαρήγαγαν τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε”! Και από
την πίσω πόρτα έκαναν “ντηλ” εκατοντάδες εκατομμυρίων!
Είστε όλοι συνυπεύθυνοι.
SWAP NOMURA ΠΑΠΑΔΗΜΟΣΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΔΙΕΣΠΕΙΡΕ Η NOMURA. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.