Πριν λίγο: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ!

Πριν από λίγο η Ραχήλ Μακρή αποκαθήλωσε τον “εθνικό εργολάβο” αποκαλύπτοντας τα δάνεια των επιχειρήσεων συμφερόντων του! 
Ήταν μάλιστα τέτοια η επιχειρηματολογία της βουλευτού των ΑΝΕΛ που -προς τιμήν του- συμφώνησε και ο κ. Γεωργάτος της ΔΗΜΑΡ!
“Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για έλλειψη ρευστότητας την ώρα που επιχειρήσεις του κ. Μπόμπολα, όπως το MEGA, παίρνουν ομολογιακά δάνεια εκατομμυρίων! 
Δεν μπορεί επιχειρηση του κυρίου Μπόμπολα να οφείλει 600 χιλ. Ευρώ στο δημόσιο και να μην έχει
ενεργοποιηθεί ο κώδικας εσόδων που προβλέπει κατάσχεση εντός 30 ημερών! Να που είναι τα λεφτά!”
Ακολούθησε ο αυτοδιασυρμός του κυρίου Σταμενίτη, που μιλούσε περί “λαϊκισμού” για να λάβει την απάντηση από την κυρία Μακρή: 
“Πείτε μας που πήγαν τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Εσείς λέγατε ότι θα δώσουν ρευστότητα στην αγορά. Που είναι η ρευστότητα; Ποιοί πληρώθηκαν με τα λεφτά του Ελληνικού λαού που πήγαν στις τράπεζες”;

Εύγε στην Ρ. Μακρή. Το λέει η ψυχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.