Κ. Λογοθέτη. Να μην ξεχνιόμαστε. Θα δώσετε απαντήσεις για τη..."δωρεά" από τον Βαρδινογιάννη;

Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, τελικά έχετε σκοπό να απαντήσετε επίσημα για τα χρήματα που δεχθήκατε προσωπικά ως δωρεά από προσωπικό λογαριασμό του επιχειρηματία της Motor Oil κο Βαρδινογιάννη; (όπως δήλωσε επίσημα ο αντιδήμαρχος Δ. Δέδες).
Επειδή για κάποιες αντίστοιχες συναλλαγές μέχρι και το ΥΠΟΙΚ ενδιαφέρεται, θα ενημερώσετε τους δημότες αν πήρατε χρήματα, πόσα ήταν, με ποιό τρόπο και ποιά παραστατικά παρελήφθησαν, πως χρησιμοποιήθηκαν και βάσει ποιάς απόφασης διατέθηκαν; Θα ενημερωθεί ο κόσμος εάν η συναλλαγή θα δηλωθεί ως δωρεά;
Εκτός εάν και αυτό θα προσπαθήσετε να τα περάσετε στο...ντούκου, θεωρώντας κατά τη ρήση του Μητσοτάκη, ότι μετά από λίγο θα ξεχαστεί, ακολουθώντας έτσι τη τακτική που ακολουθήθηκε στα αντίστοιχα ερωτήματα όπως
για την διαπλεκόμενη ζήτηση 500.000 ετησίως που ζητήσατε από τον διαχειριστή της Κοινοπραξίας, ή για την απίστευτη διαπλοκή με το κολυμβητήριο το οποίο είχε δοθεί προς χρήση χωρίς σύμβαση και έγκριση, ή επίσης με την εκχώρηση περιουσιακών στοιχείων και δικαιωμάτων εκπροσώπησης σε ΜΚΟ ιδιωτών χωρίς την έγκριση της ΓΓ, ή ακόμα ακόμα για όλες αυτές τις αυθαιρεσίες που τον κατηγορεί ο πρώην νομικός του και νομικός εκπρόσωπος της Λουτράκι ΑΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.