Το L1 θυμάται τα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" του Κ. Λογοθέτη. Ενότητες: Πολιτισμός και Στάθμευση

Υπάρχουν άνθρωποι που βασίζονται στη λήθη των άλλων ανθρώπων για να πετύχουν το σκοπό τους, μεταξύ των οποίων θα βρεις πολλούς πολιτικούς.
Βέβαια άλλο κάποια αθώα ψεματάκια ή κάποιες υπερβολές στο προεκλογικό πρόγραμμα, και άλλο να μην έχεις υλοποιήσει σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που έχει τάξει, που έχεις δεσμευτεί και που ήταν ουσιώδη θέματα στις προγραμματικές δηλώσεις.
Δυο από αυτά τα θέματα (έχουμε ασχοληθεί ήδη με τα θέματα της Μαρίνας, του Προαστιακού, και του Κοινωνικού Ταμείου), είναι οι εξαγγελίες και οι υποσχέσεις και δεσμεύσεις του δημάρχου Κ. Λογοθέτη για τον Πολιτισμό και τη Στάθμευση.
Α. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Τι είχε τάξει; 

-- Μετατροπή των κτηρίων του πρώην εργοστασίου Θρουβάλα σε πολιτιστικό πολυχώρο για τη στέγαση των εκδηλώσεων πολιτισμού, με σκοπό την ανάδειξή του σε περιφερειακό πολιτιστικό χώρο.
-- Δημιουργία ανοικτού θεάτρου 2.000 θέσεων στο Λουτράκι.
-- Ενίσχυση όλων των τμημάτων του ενιαίου Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.
-- Αξιοποίηση του χώρου και του κτηρίου του παλιού σταθμού ΟΣΕ στους Αγίους Θεοδώρους για τη δημιουργία πάρκων και πνευματικού κέντρου.
-- Ετήσιο φεστιβάλ Τέχνης και Λόγου για νέους από 15 έως 25 ετών στους Αγίους Θεοδώρους.
Τι έχει γίνει έως σήμερα; ΤΙΠΟΤΑ...να μη σου πω ότι σε πολλά (παιδική σκηνή, θέατρο, φιλαρμονική κλπ) έχουν γίνει πολύ χειρότερα.

Β. ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ. Τι είχε τάξει; 
-- Aνέγερση σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο του δημοτικού πάρκινγκ Λουτρακίου.
-- Κατασκευή υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο της πλατείας Παιδιού.
-- Κατασκευή υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου και ανάπλαση του επιφανειακού χώρου ως χώρου πρασίνου και αναψυχής.
Τι έχει γίνει έως σήμερα; ΤΙΠΟΤΑ...ενώ έχουν γίνει χειρότερα και αυτά που υπήρχαν, αφού π.χ. το μεγάλο parking πίσω από τη λέσχη της σχολής μηχανικού, δεν έχει φώτα -άσε τη περίφραξη-. 

Με λίγα λόγια Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη. Μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν. Η υποψηφιότητα για τη δημοτική αρχή του "τίποτα" πλησιάζει στην επίτευξη του στόχου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.