Λουτράκι. Σε αδιέξοδο οι αιτήσεις αδειοδότησης για το "χώρο της Νεραϊδοχώρας" στο τοπικό συμβούλιο.

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε τελικά το τοπικό συμβούλιο Λουτρακίου-Περαχώρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, για τα αιτήματα εποχιακής μίσθωσης χώρου στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου.
Την 1η φορά (προηγούμενη συνεδρίαση), όταν ο πλήρης φάκελλος της αίτησης για προέγκριση λειτουργίας ψυχαγωγικών μέσων σε συγκεκριμένο χώρο του πάρκου, έφτασε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες στο 2ο όροφο της Ιάσονος, χάθηκε ως δια μαγείας, για να βρεθεί την επόμενη της συνεδρίασης του συμβουλίου (αφού βέβαια είχε "εξασφαλιστεί" η απουσία του από τα θέματα συζήτησης του συμβουλίου).
Μετά αφού βρέθηκε, και μπήκε στο θεματολόγιο της επόμενης συνεδρίασης, αίφνης, βρέθηκε και 2η αίτηση, για τον ίδιο χώρο !!
Την ημέρα της συνεδρίασης, και αφού πια δεν υπήρχαν δικαιολογίες για την μη έγκριση ενός εκ των δυο ή και των δύο αιτήσεων για τον..."ιερό χώρο της Νεραϊδοχώρας", ξαφνικά εμφανίστηκε με τη
διαδικασία του κατεπείγοντος (!!) επιστολή υπογεγραμμένη από τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας προς τον δήμαρχο, και από εκεί προς το συμβούλιο (και όλα αυτά την ημέρα της συνεδρίασης !!), η οποία προέτρεπε να μην εγκριθεί καμμία αίτηση, αφού θα.....ξεκινήσουν οι εργασίες για το αλιευτικό καταφύγιο (!!!!!!) και ενδεχομένως να εμποδίζουν.
Δηλαδή, αν στον ίδιο χώρο που έχει κλείσει μια καφετέρια, λειτουργούσε ακόμη και είχε καθίσματα, θα ενοχλούσαν και θα του έπαιρναν την άδεια; Ή μήπως ενοχλεί ο χώρος επειδή έχει μηχανήματα ψυχαγωγίας αντίστοιχα με αυτά που είχε το...... ξέρει ποιά, που λειτουργούσε εκεί τα Χριστούγεννα;
Όλοι στο συμβούλιο έψαχναν που βρέθηκαν τα χρήματα στο δήμο για να ξεκινήσει και πάλι το έργο, και εάν ο εργολάβος έχει εξοφληθεί από τα προηγούμενα έργα.
Όλοι στο συμβούλιο, έψαχναν και ρώταγαν εάν άρχισε να λειτουργεί και πάλι το πρόγραμμα Θησέας, αποκλειστικά για το δήμο.
Και τελικά, όλοι διερωτούνταν εάν τα 22 χιλ. ευρώ που εγκρίθηκαν στο ΕΣΠΑ, φτάνουν για ένα έργο 1.000.000 ευρώ, και άρα θα έπρεπε να παγώσει η διαδικασία για τις προσωρινές αδειοδοτήσεις μέσω ψυχαγωγίας.
Όπως είναι φυσικό, το θέμα μέχρι να ξεκαθαριστεί, οδηγήθηκε σε αναβολή.
Να δω αν ποτέ έρθει νέα αίτηση για αδειοδότηση καμμιάς νέας Νεραιδοχώρας, τι θα σκαρφιστούν (εκεί δεν θα έχει πρόβλημα το έργο προφανώς), και ποιός σύμβουλος του τοπικού συμβουλίου θα περιμένουν να την ψηφίσει αυτή την αίτηση όποτε έρθει......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.