Στην "ηλεκτρική καρέκλα" από 1η Ιανουαρίου

Επιτέλους και ένα καλό νέο, ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο, ένα κέρασμα βρε αδερφέ. Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Συγνώμη, για τις "ΝΕΕΣ αυξήσεις" ήθελα να πω.
Εδώ που τα λέμε ώρα ήταν, μας κορόιδευε όλη η Ευρώπη και προσωπικά, δεν ανέχομαι να πληρώνω φθηνότερο ρεύμα από το Γάλλο, το Γερμανό ή τον Ελβετό. Δηλαδή πως πληρώνουμε πιο ακριβό γάλα, καφέ, πετρέλαιο, βενζίνη κτλ; Μαλάκες είμαστε;
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε η ΔΕΗ ζήτησε αυξήσεις της τάξεως του 25%, η ΡΑΕ πρότεινε να μην ξεπεράσουν το 13%, ενώ η κυβέρνηση αναμένεται να αποφασίσει
μικρότερες αυξήσεις. Σας θυμίζει τίποτα;
Σε όλους εσάς που δεν μπορέσατε να βάλετε πετρέλαιο για να ζεσταθείτε και προμηθευτήκατε κάποια ηλεκτρική συσκευή παραγωγής θερμότητας, η κυβέρνηση Σαμαρά, δείχνει ξεκάθαρα πως σας γράφει στα αρχίδια της, προτείνοντάς σας να πεθάνετε από το κρύο.

Κάποιος ας ενημερώσει το θέατρο που αυτοαποκαλείται πρωθυπουργός της χώρας και που έχει μιλήσει τρεις φορές για "τελευταία μέτρα", πως οι νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, είναι επίσης "νέα μέτρα".

Ελπίζω τα επόμενα που θα πάρουμε να είναι τα δικά τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.