Alex: Ο τεμπέλης, διεφθαρμένος και ρατσιστής Έλληνας που ζει με τη μάνα του!!

Τη ζωή και τις δυσκολίες του Alex που έχει την ατυχία να είναι... Έλληνας εξιστορεί ένα animation που δημιούργησε η ομάδα Omikronproject και κάνει το γύρο του Διαδικτύου.
Στο βίντεο παρουσιάζονται οι συνήθειες που έχουν οι νεοέλληνες, βασισμένες σε αυτά που αναφέρουν τα διεθνή δημοσιεύματα, «που για να το λένε θα πρέπει να είναι αλήθεια». Είναι δηλαδή: τεμπέλης, απατεώνας, αχάριστος, βίαιος, αγενής, διεφθαρμένος, ρατσιστής και πολλά άλλα, αλλά ζει με τη μητέρα του.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του βίντεο, ο Έλληνας θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν
ισχύουν όλα αυτά, γιατί όλοι πιστεύουν πως αυτός ευθύνεται για τα δεινά της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Τέλος, παρουσιάζει τα πραγματικά συναισθήματα του Έλληνα της εποχής μας, που είναι σοκαρισμένος, συγχυσμένος, αναστατωμένος και απογοητευμένος με την κατάσταση στη χώρα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.