Το φωτομοντάζ αποκάλυψε τη δημοσιογραφική προπαγάνδα!

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αυστρίας αλλοίωσε φωτογραφία σε ρεπορτάζ για τη Συρία.

Έκθετη είναι η εφημερίδα Die Kronen Zeitung, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε, στην προσπάθεια της να δραματοποιήσει τα γεγονότα στη Συρία, και να παρουσιάσει φωτορεπορτάζ από τις μάχες στο Χαλέπι, προχώρησε σε ένα απίστευτο φωτομοντάζ.
Εμφάνισε τη φωτογραφία ενός ζευγαριού με το παιδί τους να

προσπαθεί να ξεφύγει από το βομβαρδισμένο Χαλέπι.
Μόνο που στην πραγματικότητα το ζευγάρι εκινείτο μεν στο Χαλέπι, αλλά η πόλη ήταν στη θέση της, δίχως χαλάσματα και βομβαρδισμένα τοπία.
Οι υπεύθυνοι του… τμήματος φωτομοντάζ και πλαστογραφίας της Die Kronen Zeitung πήραν τη φωτογραφία του ζευγαριού από το Χαλέπι, και την τοποθέτησαν μέσα σε μια κατεστραμμένη γειτονιά της πόλης Χομς!

Τώρα οι υπεύθυνοι της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Αυστρίας, καλούνται να εξηγήσουν πως πέτυχαν το ακατόρθωτο: Να βομβαρδίσουν το Χαλέπι από τη Βιέννη με δημοσιογραφικές οβίδες..

pheme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.