Εθελοντές Rally Acropolis σε δράση

Λίγες ημέρες ακόμα για την εκκίνηση ενός από τα σκληρότερα ράλλυ στο καλεντάρι του WRC.
Με τη συμμετοχή  για πρώτη φορά εθελοντών-επιφορτισμένων με την ασφαλή διευθέτηση των θεατών στις ειδικές διαδρομές- η διοργανώτρια αρχή ευελπιστεί σε μια άρτια διεξαγωγή ενός αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος. 
Στη πρόσφατη συνάντηση των εθελοντών (Πνευματικό Κέντρο του Δ. Αθηναίων) έγινε κατανομή των εθελοντών στις διάφορες ειδικές διαδρομές, καθορίσθηκαν τα σημεία συνάντησης και δόθηκαν οδηγίες αναφορικά με το ρόλο μας μέσα στον αγώνα. Τις επόμενες ημέρες όλη η πληροφόρηση θα δοθεί μέσα από το κανάλι του internet έτσι ώστε να είναι εύκολη και συνεχής η πληροφόρησή μας μέχρι την έναρξη του αγώνα. 
 
Μην ξεχνάτε !!
Η επιτυχής διεξαγωγή του αγώνα εξαρτάται από όλους όσοι εμπλέκονται στον αγώνα. Αθλητές, οργανωτική επιτροπή, και κυρίως θεατές. Διευκολύνουμε τους οδηγούς απολαμβάνοντας τις διαδρομες από ασφαλή θέση. Σεβόμαστε τις οδηγίες των υπευθύνων που μας καθοδηγούν σε ασφαλείς θέσεις, δεν κλείνουμε τις οδούς διαφυγής και σεβόμαστε τον περιβάλλοντα χώρο. 


Ράλλυ Ακρόπολις 2012 official website                       

Χάρτης διαδρομής Πέμπτη 24/05/2012
Χάρτης διαδρομής Παρασκευή 25/05/2012

Χάρτης διαδρομής Σάββατο 26/05/2012

Χάρτης διαδρομής Κυριακή 27/05/2012


Δεκάλογος του θεατή

Θέσεις θεατών

Ασφάλεια θεατών

Ανατομία μιας ειδικής διαδρομής


Θα είμαστε όλοι εκεί. Καλή επιτυχία παιδιά :) 

Σ.Σ Ένα μπράβο στον Παναγιώτη για την ενέργεια του. Επισκεφτείτε το φιλικό site  Stirixis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.