Metropolitan Opera NY. Η μαγεία συνεχίζεται στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο 10/3 με το μαγευτικό Ernani του Verdi

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA συνεχίζουν τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας με το αριστουργηματικό έργο του Verdi «Ernani» που μεταδίδεται από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ το Σάββατο στις 10 ΜΑΡΤΙΟΥ και  ώρα 19:55 στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Η Angela Meade ως «Elvira» πρωταγωνιστεί σ’ ένα από τα πρώτα μεγάλα έργα του Verdi. Ο Μarcello Giordani ως «Ernani» είναι ο “αταίριαστος εραστής” της και οι κορυφαίοι ερμηνευτές: (De Silva), συμπληρώνουν το cast. Διεύθυνση Ορχήστρας: Marco Armiliato.
 Dmitri Hvorostovsky (Don Carlo) και Ferruccio Furlanetto

Η όπερα μας μεταφέρει στην Ισπανία του 1519. Ο Δον Ζουάν του Aragon έχει χάσει τον τίτλο και τον πλούτο του κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Αλλάζοντας όνομα και ως Ernani πλέον, γίνεται επικεφαλής μιας ομάδας φυγόδικων στα βουνά. Εκεί, αποκαλύπτει στους άνδρες του τον ερωτά του για την Elvira και μοιράζεται μαζί τους παράτολμο σχέδιό του: να τη σώσει από τον επικείμενο, υποχρεωτικό γάμο με τον ηλικιωμένο θείο της, Don Ruy Gomez de Silva. Οι άνδρες του Ernani που διψάνε για δράση, ξεκινούν μαζί του για το κάστρο της Elvira…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.