Π. Πελοποννήσου: απάντηση στους μεσάζοντες με e-δημοπρατήριο

Ηλεκτρονικό δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων που θα αποτελέσει σύγχρονη απάντηση στους μεσάζοντες και θα στηρίξει τις εξαγωγές προωθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αυτό επανέλαβε κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, προσθέτοντας ότι γίνεται προσπάθεια συνεργασίας με μεγάλη εταιρεία που διακινεί το 60% των προϊόντων στην Ε.Ε.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε την εκπόνηση νέου Οργανισμού της Περιφέρειας και τη δημιουργία Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου Τεχνικών Έργων, ενώ για το θέμα των αποβλήτων ξεκαθάρισε ότι την ευθύνη διαχείρισης τους την
έχουν οι δήμοι, συμπληρώνοντας ότι η περιφέρεια έχει ευθύνη για την δημιουργία μονάδας ολικής διαχείρισης, όπως ορίζει ο ΠΕΣΔΑ.
Moναδική ελπίδα εξόδου από την κρίση η περιφέρεια
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την επιλογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από το υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για την εφαρμογή για πρώτη φορά στη χώρα Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος με πάνω από 120 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 5 χρόνια, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στις Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες σημειώνοντας ότι ήδη το αίτημα της περιφέρειας βρίσκεται προς αξιολόγηση από την Task Force.
Μάλιστα επανέλαβε τη θέση του ότι η αιρετή Περιφέρεια αποτελεί το σκληρό πυρήνα και τη μοναδική ελπίδα της χώρας για έξοδο από την κρίση, ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του για το επίπεδο ενημέρωσης και κριτικής που ασκούν τα περιφερειακά ΜΜΕ «απαλλαγμένα από τις βαθιές δουλείες των κεντρικών μέσων ενημέρωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.