"Όσα λένε οι τοίχοι". Λιάνα Κανέλλη παρέα με το Τρίφωνο

Τελικά είναι να έχεις τη μουσική μέσα σου.
Κι από ό,τι φαίνεται, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη δεν υστερεί σε τίποτα από τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς.
Με τις πρόσφατες εμφανίσεις της στην παράσταση «Όσα Λένε Οι Τοίχοι» παρέα με το Τρίφωνο η πολιτικός – «περφόρμερ» έδωσε ρέστα.
Μέσα από τρία νούμερα - μονολόγους αποθεώθηκε από τους θεατές, καυτηριάζοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο το μνημόνιο, τα λαμόγια και την κοινωνική συνοχή, μεταξύ άλλων. «Αυτό το ‘ναι’ στο μνημόνιο είναι πολύ σκληρό πορνό. Ούτε εγώ δεν το παίζω” μου είπε ο
 βιντεοκλαμπάς από τη Ρόδο» είπε η Κανέλλη με το μικρόφωνο και όλοι από κάτω ξέσπασαν σε ζητωκραυγές «Θεά! Θεά! Θεά!». Στην παράσταση η βουλευτής, που έχει εδώ και χρόνια σχέση με τη μουσική και τα θεατρικά κείμενα, τραγουδάει κιόλας. Και τα καταφέρνει μια χαρά.
Με τη φόρα που έχει πάρει, δεν είναι καθόλου απίθανο – το είπε άλλωστε – να συνοδεύσει το Τρίφωνο και στην καλοκαιρινή του περιοδεία στην επαρχία. Αντίο Βουλή, καλημέρα σκηνή.
Πάνω τους, Λιάνα!

Από "Το Ποντίκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.