Επιτέλους έλεος αναγνώστες του Olympia και του L1. Ο Ν. Παπανδρέου έχει επιτελέσει ένα μεγάλο έργο για τις νέες γενιές.

Αγαπητοί αναγνώστες του Loutraki One και του Olympia. Επιτέλους πρέπει κάποιος να αποκαταστήσει την πραγματικότητα και να αποδώσει τα εύσημα στον τιτανομεγιστοτεράστιο Νίκο Παπανδρέου (ναι της γνωστής οικογένειας Τσαντ - Μινέϊρο - Παπανδρέου).
Τέρμα πια τα ξέκ@λα. Τέρμα τα ψευτοείδωλα της τηλεόρασης. Τέρμα τα "faux" πρότυπα των "αδελφομοντελοαστρολόγων" celebrity.
Το νέο πρότυπο του γιού μου -Γ' Γυμνασίου- είναι να γίνει ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
Στην προφανή και έκδηλη από απορία ερώτηση μου "γιατί συγγραφέας ρε Ιάσονα", η απάντηση ήταν αφοπλιστική.....
Μα πατέρα, κοίτα τον Νίκο Παπανδρέου. Είναι και δηλώνει συγγραφέας, και έχει ήδη καταφέρει να μπορεί να πληρώνει το leasing για ένα Porsche, ένα 4Χ4, μια βίλα του κουμπάρου και το ξενόγλωσσο σχολείο των παιδιών συνολικού μηνιαίου μισθώματος άνω των 15.000 ευρώ.
Αγαπητοί κακεντρεχείς κριτές και προπαγανδιστές. Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο αυτό Έλληνα (λέμε και καμμιά μ@λ@κία να περνάει η ώρα) για το μεγάλο αυτό επίτευγμα. Ευχαριστώ Συγγραφέα Νίκο Παπανδρέου. Μέσα από τη καρδιά μου, πιστεύω ότι είσαι το φωτεινό μονοπάτι σε εποχές κρίσης.

Υ.Γ. Που πας ρε Τζ. Κ. Ρόουλινγκ με τον Μπάμπη τον Κεραμοποιό (κατά κόσμο Harry Potter)!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.