«Ο χρόνος σας είναι λίγος, μην τον σπαταλάτε ζώντας τη ζωή κάποιου άλλου»

Άλλος ένας λόγος που θα θυμόμαστε τον Steve Jobs
Το καινοτόμο πνεύμα του και η τεχνολογική του «σφραγίδα» είναι δύο στοιχεία που θα συνοδεύουν το όνομα Steve Jobs ακόμα και μετά το θάνατο του συνιδρυτή της Apple.

Θα τον θυμόμαστε επίσης για πολλές αποστροφές του λόγου του καθώς μοιραζόταν με τον κόσμο άλλοτε τις εφευρέσεις του άλλοτε τις πιο μύχιες αγωνίες και σκέψεις του:
«Η γνώση ότι θα πεθάνω σύντομα είναι το σημαντικότερο εργαλείο που είχα ποτέ στα χέρια μου για να με βοηθήσει στις επιλογές της ζωής μου... Η διαρκής γνώση ότι θα πεθάνουμε είναι ο καλύτερος δρόμος για να αποφύγουμε την παγίδα να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κάτι να χάσουμε. Είμαστε ήδη γυμνοί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην ακολουθήσουμε τη φωνή της καρδιάς μας. Ο χρόνος σας είναι λίγος. Μην τον σπαταλάτε λοιπόν ζώντας τη ζωή κάποιου άλλου





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.