Υποβρύχιες εικόνες από τον καθαρισμό του βυθού της παραλίας Λουτρακίου

Δείτε μοναδικές υποβρύχιες εικόνες που τράβηξαν οι "Υδροναύτες" κατά την διάρκεια του καθαρισμού του βυθού και της ακτής της παραλίας Λουτρακίου το Σάββατο 30 Ιουλίου από την "Δράση Πολιτών".

Όπως θα δείτε, ο βυθός βρύθει σκουπιδιών, βάσεων για ομπρέλες, καρεκλών, μπαταριών από σκάφη, πλαστικών κουτιών και μπουκαλιών, σκουριασμένων μικρών και μεγάλων αντικειμένων και άλλων υλικών, απόδειξη της σχέσης αγάπης-μίσους και αχαριστίας που έχει ο άνθρωπος για τη θάλασσα και το περιβάλλον.

Απορώ πως οι ασυνείδητοι και ανεύθυνοι αυτοί άνθρωποι που αβίαστα ρυπαίνουν και μολύνουν την θάλασσα, αντέχουν να βλέπουν τα παιδιά τους να κολυμπούν σε αυτό που οι ίδιοι έχουν φροντίσει να καταστρέψουν. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.