ΣΥΡΙΖΑ: Ένα κόμμα ρακοσυλλέκτης!

Ένα κόμμα καταφύγιο για κάθε αποτυχημένο της πολιτικής.
Ένας ρακοσυλλέκτης πρωθυπουργός που θα...ξεμπέρδευε με το παλιό σύστημα, που κυβέρνησε με δεκανίκι την ακροδεξιά και προστάτεψε τον φασισμό ξεχνώντας δίκες και καταδίκες.
Κουβέλης, Παπακώστα, Ραγκούσης, Μπίστης, Τζουμάκας, Κουντουρά, Τέρενς Κουίκ, Θεοχαρόπουλος, Δανέλης, Μεγαλοιοκονόμου, Ρεπούση, Χατζησωκράτης, Ξενογιαννακοπούλου, Κοτσακάς, Κατσίκης,
Βαγενά, Μπόλαρης...Κόκκαλη (!!!) και πάει λέγοντας.
Ο τύπος έχει κάνει τον Μυγχάουζεν να ωχριά μπροστά του. Ο ρακοσυλλέκτης που που μετά από τόσες κωλοτούμπες, τόση καταστροφή, τόσα ψέματα, τόσο αυριανισμό, τόση ασέβεια σε νεκρούς και ζωντανούς, τόση χυδαιότητα, τόση συκοφαντία και τόσο θράσος, επιμένει να το παίζει...προοδευτικός.
Αλλά ας όψονται τα κατοικίδια ψηφοφόροι......
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.