Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ: Ανήθικοι μέχρι το μεδούλι

Αλέξης Τσίπρας. Ο άνθρωπος που έκανε το ψέμα επιστήμη.
Ο άνθρωπος που έκανε το 62% ΟΧΙ, ναι με ανοιχτά τα πόδια.
Που ξεπούλησε τη Μακεδονία. Που έβαλε όλη την Ελλάδα, ακόμη και τα μνημεία της για ξεπούλημα στο ταμείο.
Που θα καταργούσε τα μνημόνια και τον ΕΝΦΙΑ με ένα άρθρο και ένα νόμο.
Ο αριστερός που εξαθλίωσε και εμπαίζει τους συνταξιούχους, που κατέστρεψε τον κοινωνικό ιστό και πασχίζει να διαλύσει την Ελληνικότητα και τον Ελληνισμό, φέρνοντας όλους τους λαθρομετανάστες, ισλαμοποιώντας την χώρα.
Ο άνθρωπος που πασχίζει να βγάλει τους εγκληματίες της 17Ν από τη φυλακή.
Ο άνθρωπος που....έδιωξε τα μνημόνια, 4πλασιάζοντας το κόστος δανεισμού.
Ο άνθρωπος που υπέγραψε για τη δέσμευση της χώρας για άλλα 40 χρόνια.
Ο άνθρωπος που κατηγορούσε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για προσλήψεις φίλων και συγγενών, έχει κάνει πάρτι προσλήψεων με συγγενείς, κολλητούς του δεκαπενταμελούς, συγγενείς μελών της κυβέρνησης και πάει λέγοντας.
ΑΝΗΘΙΚΟΙ όχι μέχρι το κόκκαλο, αλλά μέχρι το μεδούλι. 
Δείτε και...φρίξτε από την ανηθικότητα, το ψέμα, την υποκρισία και την άλωση του δημοσίου από τους αριστερούς της συμφοράς και της καταστροφής. Άλλωστε όπως είπε και ο Λένιν, γιατί να μην
ταξιδεύουν όλοι πρώτη θέση;
Ο εξάδελφος Γιώργος Τσίπρας, ΓΓ στο υπουργείο
Η σύζυγος του εξαδέλφου Γ. Τσίπρα μετακλητή στο γραφείο Σπίρτζη
Οι κολλητοί από την εποχή του δεκαπενταμελούς όπως ο...σερβιτόρος και αντιρρησίας συνείδησης
Νίκος Καρανίκας σε θέση κλειδί στο στρατηγικό σχεδιασμό της ΓΓ του πρωθυπουργού

Ο πατέρας του Ν. Παππά ως πρόεδρος του ΟΑΣΘ
Η κόρη της συμβίας του πατέρα του Ν. Παππά, αρχικά στο δήμο Θεσ/κης, μετά ιδιαιτέρα του πρωθυπουργού και τώρα Υπουργός.
Η σύζυγος του υπουργού Κουρουπλή
Ο γαμπρός του Αλεξιάδη στα ΕΛΠΕ.
Το ίδιο και ο γιός του...μαχητή της διαφθοράς Δημήτρη Παπαγγελόπουλου (ενώ η κόρη του είναι στη Βουλή)
Η κόρη της Κόλλια-Τσαρουχά
Η σύντροφος του υφυπουργού Χουλιαράκη
Ο ανηψιός της βουλευτού Σίας Αναγνωστοπούλου
Η κόρη του βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου
Η μητέρα και ο αδελφός του γραμματέα της νεολαίας Σύριζα
Ο κουμπάρος του Σταθάκη επικεφαλής στον ΑΔΜΗΕ
Η σύντροφος του πρώην υπουργού Παρασκευόπουλου στη θέση της προέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης
Θέλετε και άλλους: 
Ελένη Γιαννακοπούλου: σύζυγος του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας (επί Αριστείδη Μπαλτά) Δημήτρη Χασάπη. Διορίστηκε διευθύνουσα σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) στις 17 Μαΐου 2017 με υπογραφή του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη.
Μαρία Κατέχη: ανιψιά του Κώστα Γαβρόγλου (σύζυγος του γιου του αδελφού του) τοποθετήθηκε πριν από δύο χρόνια και εργάζεται στα ευρωπαϊκά προγράμματα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.
Σοφία Αυγητίδου:
σύζυγος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιώργου Αγγελόπουλου. Υπηρετεί ως καθηγήτρια στο Τμήμα Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας. Καταγγέλλεται ότι ψηφίστηκε στον νόμο Γαβρόγλου για τα πανεπιστήμια το καλοκαίρι φωτογραφική ρύθμιση που της δίνει το δικαίωμα να «μετακινηθεί» στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης, από το οποίο προέρχεται και ο σύζυγός της.
Μαρία Κυπριανίδου:
η νέα γενική γραμματέας Ερευνας και Τεχνολογίας Ματρώνα Κυπριανίδου είναι αδελφή της αντιπεριφερειάρχου Αττικής Ερμίνας Κυπριανίδου.
Ελισάβετ Σίσκου: ανιψιά της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου. Μόλις τρεις ημέρες μετά την εκλογή της Αναγνωστοπούλου για πρώτη φορά ως βουλευτού Αχαΐας, αποφασίστηκε ο διορισμός της νεαρής ανιψιάς της στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου. Υστερα από μερικούς μήνες, και όταν ορίστηκε ως αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, τοποθετήθηκε ο ανιψιός της Στέφανος Σίσκος σε θέση διοικητικού μετακλητού υπαλλήλου στο υπουργείο Παιδείας (που σήμερα έχει μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο).
Χαράλαµπος Πανοτόπουλος: προσωπικός φίλος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, διορίστηκε αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης με μισθό 3.800 ευρώ μηνιαίως. Διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Αθήνα ενώ επί 29 χρόνια ήταν διοικητικός υπάλληλος σε εφημερίδα.
Διονύσης Τεµπονέρας:
είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και τον Φεβρουάριο του 2015, έναν μήνα μετά τις εκλογές, διορίστηκε σύμβουλος του υφυπουργού Εργασίας. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους διορίστηκε σύμβουλος του διοικητή του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και τον Απρίλιο του 2017 μετακινήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας, όπου σήμερα είναι γενικός γραμματέας.
Γιώργος Μητράκος: Σύμβουλος στο ΥΠΕΞ και σύντροφος της κόρης του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά. Από το 2017 διευθύνει και το Διεθνές Κέντρο Μελετών Ευξείνου Πόντου (ΔΙΚΕΜΕΠ).
Πέτη Πέρκα: η σύντροφος του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, έχει τοποθετηθεί γενική γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, μετακινούμενη από τη θέση της γενικής γραμματέως του υπουργείου Μεταφορών. Ευαγγελία Καµίδου: Είναι ανιψιά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και διορίστηκε το 2015 ειδική σύμβουλος στο υπουργείο Εσωτερικών.
Ιφιγένεια Κατσιµίδου: είναι σύντροφος του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου και από τον Μάρτιο του 2015 βρίσκεται στη θέση της προέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης.
Ελένη Παπαδοπούλου: είναι κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Παπαδόπουλου και έχει τοποθετηθεί στη θέση της γενικής γραμματέως Οικονομικής Πολιτικής στο υπουργείο Οικονομίας.
Παναγιώτα Φασούλα: ανιψιά του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή. Από το 2015 είναι μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του… θείου της. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός έχει παραδεχθεί – ύστερα από καταγγελία της αντιπολίτευσης – τον διορισμό, υπεραμυνόμενος των προσόντων της ανιψιάς του. Αργύρης Αργυρίου: σύζυγος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη. Τον Ιανουάριο του 2016 διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος στη Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων.
Γιώργος Καλπαδάκης: ανιψιός του Προέδρου της Βουλής και αδελφός του προϊσταμένου του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, διορίστηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2015 στη θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 διατηρεί θέση ειδικού συμβούλου στο πολιτικό γραφείο του Δραγασάκη.
Παυσανίας Παπαγεωργίου: υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία. Αφού δεν εξελέγη, διορίστηκε το 2015 ειδικός σύμβουλος του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.
Τζαννέτος Φιλιππάκος: από το 2012 προσπαθεί να εκλεγεί βουλευτής με τους ΑΝΕΛ, χωρίς επιτυχία. Ομως, μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, διορίστηκε γενικός γραμματέας Συντονισμού στο υπουργείο Εσωτερικών.
Μαρία Γιαννακάκη: πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, διορίστηκε αμέσως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 γ.γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Γιάννης Μπασκόζος: από τον Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στον κρατικό μηχανισμό. Διορίστηκε γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας και πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Υγείας.
Κώστας Πουλάκης: υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής στη Β" Αθηνών. Απέτυχε να εκλεγεί και διορίστηκε γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εσωτερικών.
Μαρία Καραµεσίνη: ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατόρθωσε να εκλεγεί και από τον Ιανουάριο του 2015 είναι διοικήτρια του ΟΑΕΔ.
Φωτεινή Κούβελα: από την ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ και την Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος βρέθηκε στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.
Ιούλιος Συνοδινός: ένα ακόμη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην κρατική μηχανή. Διορίστηκε το 2015 γ.γ. Αθλητισμού.
Γιάννης Μπενίσης: σύντροφος της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου. Το 2015 διορίζεται στο γραφείο του τότε υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά ως ειδικός σύμβουλος. Η σύμβασή του έληξε το 2016 και δεν ανανεώθηκε καθώς προτιμήθηκε η τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ.
Θανάσης Καποτάς: μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διορίστηκε πρόεδρος του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών.
Ευρυδίκη Κουρνέτα: απέτυχε να εκλεγεί στη Βοιωτία με τους ΑΝΕΛ και τον Δεκέμβριο του 2016 διορίστηκε γενική γραμματέας Τουρισμού στη θέση του παραιτηθέντος Γεράσιμου Ζαχαράτου. Τώρα βρίσκεται στο κατώφλι της νέας θέσης του διοικητικού γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού με τετραετή θητεία. Σημειώνεται ότι η προκήρυξη της θέσης απαιτεί απλώς και μόνο γνώση της αγγλικής και πενταετή άσκηση δικηγορίας, προσόντα τα οποία διαθέτει η συγκεκριμένη υποψήφια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.