Ποιος είναι ο Nigel Farage;

Σήμερα να πούμε δυο κουβέντες για τον αγαπημένο των ευρωσκεπτικιστών, τον κ. Farage. Καταρχήν δεν είναι ακροδεξιός όπως λένε οι «ευρωμνημονιακοί», ούτε και φιλελεύθερος όπως λένε οι νεοφιλελεύθεροι, αλλά ένας φανατικός θατσερικός ελευθεριακός(libertarian).
Πως κατάφερε να φτάσει πρώτος και σε αυτό το ποσοστό;
Μα με την νεοφιλελεύθερη πολιτική της λιτότητας που εφαρμόζει ο Κάμερον και οι «Φιλελεύθεροι». Στο πρόσφατο βιβλίο του ο καθηγητής Charles F. Andrain(Poltical Power and Economic Inequality)
περιγράφει αυτήν την πολιτική και τα αποτελέσματά της.
Οι Βρετανοί τον ψήφισαν, γιατί πίστεψαν ότι για όλα φταίνε οι μετανάστες, τους οποίους φυσικά τους ζητάνε οι Αγγλικές πολυεθνικές και εταιρείες.
Δηλαδή είδαν το δέντρο και όχι το δάσος. Αυτό θα το βρουν μπροστά τους. Διότι ο Farage είναι υπέρμαχος των θατσερικώνοικονομικών πολιτικών.
Για να διαβάσουμε  λοιπόν ποιες είναι οι πολιτικές που εφαρμόζει ο Κάμερον που έφεραν στην πρώτη θέση τον Nigel Farage:

139a_British Austerity

\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.